Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 35 10
Ξενοδοχεία 55909
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Χώρος (γενικά)
 
7.0
Καθαριότητα
 
7.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού/service
 
7.0
Διακριτικότητα
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Pop Art λοιπόν στα νότια, μυρωδιά θάλασσας και ένα ξενοδοχείο ιδανικό για όσους θέλουν να αποφύγουν το κέντρο της πόλης.

Η πρόσβαση πολύ εύκολη, αφού βρίσκεται επί της παραλιακής λεωφόρου, στο ρεύμα για Αθήνα, στο ύψος της Γλυφάδας. Το ξενοδοχείο διαθέτει δικό του, άνετο πάρκινγκ, με φορτιστή για ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα. Η είσοδος από το πάρκινγκ πολύ διακριτική, σε αντίθεση με την κεντρική είσοδο που βρίσκεται πάνω στην παραλιακή.

Στην υποδοχή ο χώρος, μοντέρνος και άνετος, κερδίζει αμέσως τον επισκέπτη, που εξυπηρετείται πάντα άμεσα από τις κοπέλες στην ρεσεψιόν. Όσες φορές το έχω επισκεφτεί τα τελευταία χρόνια, απογευματινές και βραδινές ώρες, ποτέ δεν είχε αναμονή για δωμάτιο.

Κλειδιά, κοντρόλ και στον πρώτο όροφο. Δωμάτιο αρκετά άνετο, με Pop Art διακόσμηση στους τοίχους και έπιπλα που υπηρετούν το συγκεκριμένο στυλ. Αθώο και ερωτικό ταυτόχρονα, αποφεύγει με δεξιοτεχνία το κιτς.

Άνετο κρεβάτι με πολύ μαλακό στρώμα , ένα μπαρ με σκαμπό, μια άνετη πολυθρόνα, μεγάλη τηλεόραση, ψυγειάκι και ράδιοcd Προσκύνημα . Το δωμάτιο καθαρό, με μόνη παραφωνία την μοκέτα, που πάντα με προβληματίζει για το πως μπορεί να καθαριστεί πετυχημένα. Επίσης, το air condition, αν και στη σωστή θέση , θέλει αντικατάσταση. Έτριζε, έσκουζε, μούγκριζε, δεν θέλω να ξέρω τι συμβαίνει τις μέρες με άκρες θερμοκρασίες.

Το μπάνιο μικρό, ακατάλυτο για τα κόλπα που κάνουν στις Ινδίες. Πλεονέκτημα το παράθυρο και το τζαμί στην ντουζιέρα. Δεν θα έλεγα όχι σε μια, έστω μικρή, ανακαίνιση στο μπάνιο, αφού ο χρόνος πλέον δείχνει τα σημάδια του.

Ο επισκέπτης θα βρει στο δωμάτιο, δυο μεγάλες σφραγισμένες πετσέτες, δυο ζευγάρια σφραγισμένες παντόφλες, αφρόλουτρα και σαπουνάκια.

Γενικά μια πολύ καλή επιλογή στα νότια προάστια, μια ανάσα από το κέντρο της Γλυφάδας, με κόστος 23€. Καλή διαμονή!

ΥΓ: Έχω της αίσθηση ότι για ημιδιαμονή προκρίνεται από το ξενοδοχείο ο Α’ όροφος. Επίσης, στην σελίδα του fb του ξενοδοχείου φαίνεται πως κάποια δωμάτια έχουν ανακαινιστεί. Ελπίζω σύντομα να συμβεί αυτό και στον Α’ όροφο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Πρόσβαση
Εύκολη
Parking
Άνετο και διακριτικό
Ανώτερος
Εγγραφή:
21 Σεπ 2020
Μηνύματα:
Κριτικές:
22
Likes:
9.448
Πόντοι:
6.246
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 George_1969, rodriguez65, Διαγραμμένο μέλος 172222 και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Ιουνίου, 2021
Όπως τα λές είναι ακριβώς,το είχα επισκεφτεί παλαιότερα στο μπάνιο ειδικά δεν μπορείς να στρίψεις και φαντάσου δεν είμαι καν εύσωμος!!!!
review reaction 1 olddog
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1