Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 36 10
Ξενοδοχεία 46989
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Χώρος (γενικά)
 
7.0
Καθαριότητα
 
7.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού/service
 
7.0
Διακριτικότητα
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Έχω επισκεφτεί αρκετές φορές το εν λόγω ξενοδοχείο. Η πρόσβαση είναι πολύ εύκολη, αφού βρίσκεται πάνω στην λεωφόρο Κατεχακη. Η προσέγγιση μπορεί να γίνει και με το μέτρο, αν και χρειάζεται περπάτημα σε ανηφόρα. Το πάρκινγκ είναι αρκετά δύσκολο στην περιοχή και το ξενοδοχείο διαθέτει 3 θέσεις μπροστά στην είσοδο, αλλά συνήθως είναι κατειλημμένες. Ωστόσο υπάρχει ένας υπαίθριος χώρος στάθμευσης οχημάτων δυο στενά προς την Λ. Κηφησιάς από την απέναντι πλευρά του ξενοδοχείου, με κόστος 6€ η’ 7€ αν δεν κάνω λάθος.

Στην ρεσεψιόν είναι πάντα πολύ ευγενικοί και κατά την άφιξη ενημερώνουν για τις προσφορές που ισχύουν. Επειδή οι επισκέψεις μου έχουν γίνει όλες πρωινές ώρες, δεν είχα πρόβλημα αναμονής για δωμάτιο. Το κόστος για απλό δωμάτιο ήταν στα 19€ και για την σουίτα 29€ (πρωινή προσφορά). Σε ώρες αιχμής ίσως είναι δύσκολο να βρεθεί δωμάτιο αφού διατίθενται 5 απλά και 5 σουίτες. Όποτε η τηλεφωνική κράτηση είναι καλή ιδέα. Έχει ασανσέρ και κάρτα εισόδου για το δωμάτιο.

Το εσωτερικό είναι καθαρό και προσεγμένο. Ο χώρος είναι σχετικά καινούργιος, αφού το ξενοδοχείο λειτουργεί περίπου 2 χρόνια και τα δωμάτια είναι ακόμα «φρέσκα» και περιποιημένα. Έχουν όμορφη, μοντέρνα ερωτική διακόσμηση και η απουσία του κιτς πρόστυχου στοιχείου με ευχαριστεί ιδιαίτερα.

Το απλό δωμάτιο διαθέτει μεγάλη τηλεόραση, 2 αναπαυτικές πολυθρόνες (που λειτουργούν σαν καθιστικό) απέναντι από το διπλό κρεβάτι, μια ανοικτού τύπου ντουλάπα στο χωλ και ένα μικρό ψυγείο. Στην μια πλευρά του κρεβατιού υπάρχει ένας μεγάλος καθρέφτης. Το air condition δεν ενοχλεί καθώς είναι τοποθετημένο στα «πόδια» του κρεβατιού. Το μπάνιο είναι πολύ άνετο, με μεγάλη ντουζιέρα.

Η σουίτα είναι πιο ευρύχωρη από το απλό δωμάτιο και διαθέτει υδρομασάζ στον ίδιο χώρο με το κρεβάτι. Επίσης, διαθέτει 2 air condition (είναι τοποθετημένα με κατεύθυνση πάνω στο κρεβάτι και το υδρομασάζ, λανθασμένη δηλαδή θέση, ωστόσο μπορούν να λειτουργούν εναλλάξ για να μη δημιουργούν πρόβλημα). Η απουσία καθιστικού χώρου, αν και υπάρχουν μια μεγάλη πολυθρόνα, μια πιο μικρή και ένα μπαράκι με σκαμπό, δεν περνάει απαρατήρητη από τον απαιτητικό ένοικο.
Παράλληλα ο καθρέφτης είναι πολύ πιο μικρός από του απλού δωματίου. Στον χώρο του μπάνιου τα πράγματα είναι λίγο περίεργα. Η ντουζιέρα είναι παρά πολύ μεγάλη, αλλά δίνει μια αίσθηση προχειρότητας, καθώς λειτουργεί ως δωμάτιο με πόρτα και όχι ως καμπίνα. Η τουαλέτα βρίσκεται απέναντι από τον χώρο του λουτρού και απομονώνεται με πόρτα. Τέλος, ο νιπτήρας δεν διαχωρίζεται από το δωμάτιο με πόρτα.

Σε όλα τα δωμάτια διατίθενται αφρόλουτρο και σαπούνι korres, παντόφλες μιας χρήσης σφραγισμένες, πατάκι μπάνιου, 2 μικρές + 2 μεγάλες πετσέτες στο απλό δωμάτιο, 2 μικρές + 4 πετσέτες στην σουίτα. Δυστυχώς, οι πετσέτες δεν είναι σφραγισμένες :undecided-old:.

Γενικά, τα δωμάτια και οι χώροι του ξενοδοχείου είναι πολύ καθαροί. Δεν παρατήρησα οσμές που να δημιουργούν αρνητική διάθεση. Επιπλέον, θεωρώ ότι η ηχομόνωση λειτουργεί σε ικανοποιητικό βαθμόΜεγάλο χαμόγελο.Τέλος, με ανοιχτά παράθυρα στο δωμάτιο ο θόρυβος είναι έως ενοχλητικός από την λεωφόρο. Ωστόσο σε περίπτωση που κάποιος θέλει να υποκριθεί στο τηλέφωνο ότι βρίσκεται στον δρόμο, αυτό γίνεται εύκολα Ματάκι.

Καλή διαμονή φίλοι μουΚαπέλο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Πρόσβαση
Εύκολη
Parking
Μικρό και άβολο
Ανώτερος
Εγγραφή:
21 Σεπ 2020
Μηνύματα:
Κριτικές:
22
Likes:
9.448
Πόντοι:
6.246
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 George_1969, rodriguez65, Διαγραμμένο μέλος 172222 και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού