Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 133 10
Ξενοδοχεία 111109
Γενική βαθμολογία

4.0
Χώρος (γενικά)

2.0
Καθαριότητα

7.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού/service

1.0
Διακριτικότητα

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

1.0
Έχω επισκεφθεί το ξενοδοχείο πολλές φορές, λόγω εύκολης και συντομής πρόσβασης από το χώρο μου. Επιπλέον πλεονέκτημα για εμένα αποτελεί η ύπαρξη υπόγειου διακριτικού πάρκιν. Το οποίο όμως γεμίζει εύκολα και είναι γεμάτο κολώνες που κάνουν τις όποιες μανούβρες επικίνδυνες για τρακάρισμα.
Δυστυχώς όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει πραγματοποιηθεί καμία αξιόλογη παρέμβαση για τη βελτίωση των δωματίων. Τα περισσότερα είναι μικρά, με πολύ μικρά μπάνια που μετατρέπονται σε λίμνη μετά το ντουζ. Η τοποθέτηση καμπίνας στις ντουζιέρες δε βοήθησε σε τίποτα λόγω της στενότητας χώρου που κάνει αδύνατη τη χρήση της στα περισσότερα δωμάτια. Επίσης, η ύπαρξη μοκέτας δε βοηθά στην καλή υγιεινή του χώρου.
Θετικό για τους ακουστικούς τύπους ότι η ηχομόνωση είναι φτωχή, οπότε μπορούν να απολαύσουν τη δράση από τα διπλανά δωμάτια...Ναι!
Τέλος οι κοπέλες στη ρεσεψιόν προσπαθούν να δώσουν τα πολύ μικρά δωμάτια, ενώ τα μεγαλύτερα είναι άδεια.
Το κόστος για ημιπαραμονή σε σχέση με την ποιότητα των δωματίων και τον ανταγωνισμό είναι πολύ υψηλό.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία Επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 28, 2020
Πρόσβαση
Εύκολη
Parking
Μικρό και άβολο
Γλομπεο-Μύστης
122
Πόντοι:
29.900
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, mixalis mixoy, ioannisdebu και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Οκτωβρίου, 2020
Αλλη φορα ζιτα δωμάτιο στο 2ρο οροφο που είναι μεγαλύτερα και ανακοινισμενα Ματάκι
03 Οκτωβρίου, 2020
Στο 2ο μου εδωσε τελευταια φορα και ηταν απο τα πιο μικρα που εχω επισκεφθει...
03 Οκτωβρίου, 2020
Φίλε είναι όντως ψιλοχάλια αλλά είναι συνέχεια γεμάτο άρα σιγά μην ιδρώσει το αυτί τους...
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3