Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 16 10
Ξενοδοχεία 40201
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Χώρος (γενικά)
 
7.0
Καθαριότητα
 
9.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού/service
 
9.0
Διακριτικότητα
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Επίσκεψη χθες, 13/8/2020 βραδάκι.
Πρώτη φορά στο συγκεκριμένο. Δεν είναι και το πιο κοντινό αν ξεκινάς από Νοτιοανατολικά αλλά λόγω Δεκαπενταύγουστου η κίνηση ήταν μειωμένη και οι αποστάσεις συγκεκριμένες ώρες δεν έχουν καμία σχέση με ώρες αιχμή. Στην τελική εκεί είχε κλειστεί το ραντεβού.
Η πρώτη εντύπωση ήταν σαν από κατασκοπικό θρίλερ. Άδειοι δρόμοι, σκοτάδι τριγύρω, ψυχή δεν κυκλοφορούσε και 2-3 παρκαρισμένα αμάξια στο πάρκινγκ, τα οποία τετραπλασιάστηκαν κατά την αναχώρηση.
Κανείς περίοικος δε σε βλέπει να μπαίνεις, διακριτικότητα όσο δεν πάει.
Στη ρεσεψιόν απλά μια καλησπέρα, σου δίνουν τηλεκοντρόλ για τηλεόραση και χειριστήριο για ερκοντίσιον μαζί με τα κλειδιά του δωματίου.
Μόλις με είδαν έβαλαν μάσκα όπως προστάζουν οι καιροί και εγώ επίσης, ενώ πρόσεξα ότι καθαρίζουν με αντισηπτικό τα κοντρόλ μόλις τα παραδώσεις.
Επέλεξα να πληρώσω μπροστά την ημιδιαμονή, μπορούσα και φεύγοντας, 20 ευρώ με κάρτα. Ταυτότητα ή οτιδήποτε δε μου ζητήθηκε.
Το κλειδί του δωματίου ενεργοποιεί και τους διακόπτες φωτισμού στο δωμάτιο.
Στα του δωματίου, μου θύμισε δωμάτιο ξενοδοχείου σε νησί. Χωρίς πολλά, ντουλάπες συρτάρια τηλεόραση ερκοντίσιον 2 καθρέφτες έναν στο πλάι και έναν απέναντι από τα πόδια του κρεβατιού ένα διπλό κρεβάτι άνετο και με καθαρά σεντόνια. Ένα παράθυρο με θέα την Εθνική Οδό η οποία δημιουργεί μια φασαρία αλλά από την άλλη ελαττώνει ήχους. Δε παρέπεμπε σε στούντιο ή δωμάτιο οίκου το δωμάτιο. Το μπάνιο λίγο στενό, με 2 καθαρές πετσέτες, όχι σφραγισμένες, 2 αφρόλουτρα και 2 σαπούνια μικρά σφραγισμένα. Η τουαλέτα στο βάθος σφηνωμένη ανάμεσα σε 2 τοίχους και μια μια ντουζιέρα τετράγωνη 1τμ χωρίς κουρτίνα.
Θα ήθελα να είχε ένα ψυγειάκι, αν είχε και δεν το είδα τι να πω....

Σε γενικές και ειδικές γραμμές.
Τολμώ να πω πεντακάθαρος χώρος και πολύ διακριτικός. Η κοπέλα ήρθε χωρίς συνοδεία. Δωμάτιο χωρίς πολλά φρουφρού αλλά με μείον την έλλειψη κουρτίνας στο μπάνιο και 2 ζευγαριών παντόφλες. Δε μου αρέσει να αφήνω κάτι χειρότερα από ότι το έλαβα αλλά νερά μεταφέρθηκαν παντού και επιπλέον το πάτωμα γλίστραγε με νερά στα πόδια, αλλά ήταν όλα τόσο καθαρά που ίχνος λάσπης δε μεταφέρθηκε σε σεντόνια.

Σίγουρα θα το έχω στα υπόψιν μου και την επόμενη φορά θα φροντίσω να έχω μαζί μου 1 ζευγάρι παντόφλες για παν ενδεχόμενο.

Αυτα!Ματάκι

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία Επίσκεψης
Αυγούστου 13, 2020
Πρόσβαση
Εύκολη
Parking
Άνετο και διακριτικό
Yatoputso
Ανώτερος
Εγγραφή:
9 Αυγ 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
36
Likes:
3.599
Πόντοι:
5.396
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 delipas, Elganador, TOMCRUISE και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού