Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 180 10
Ξενοδοχεία 139669
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Χώρος (γενικά)
 
8.0
Καθαριότητα
 
6.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού/service
 
7.0
Διακριτικότητα
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο το έχω επισκεφθεί 3 φορές συνολικά, οι 2 ήταν πριν καραντίνας και η άλλη 1 ήταν μετά καραντίνας. Θα γράψω δύο διαφορετικές κρητικές, για το πως ήταν πριν και το πως ήταν μετά, συνοψίζοντας τις εντυπώσεις μου.

Σε αυτήν θα αναφερθώ για το πως ήταν το ξενοδοχείο πριν.

Στα θετικά:

Είναι εύκολα προσβάσιμο από τα ΜΜΜ αλλά και αν πάς με δικό σου όχημα ή ταξί. Για παρκινγκ δεν κοίταξα γιατί δεν διαθέτω δικό μου όχημα, αλλά υποθέτω ότι σε ώρες αιχμής δεν θα βρίσκεις εύκολα.
Τα δωμάτια του είναι ευρύχωρα, καθαρά και η επιλογή χρωμάτων των δωματίων (τουλάχιστον αυτών που επισκέφθηκα) είναι καλαίσθητη, δεν σου κάθεται δηλαδή άσχημα στο μάτι και δεν σε κάνει να νιώθεις λες και είσαι σε κλουβί. Τα κρεββάτια του είναι βολικά και χωράνε 2 άτομα με πολύ άνεση, στα 3 άτομα δυσκολεύει λίγο η κατάσταση. Τα στρώματα καθαρά και ότι πρέπει για την χρήση που τα θέλουμε. Εκτίμησα πολύ το γεγονός ότι στην τιμή ημιδιαμονής το δωμάτιο περιλάμβανε 2 μπουκαλάκια νερό εμφιαλωμένο, 2 μπισκότα, 2 μπουρνούζια, 2 ζευγάρια παντόφλες μιας χρήσης και 4 πετσέτες (2 μεγάλες και 2 μικρές.) και μερικά μπουκαλάκια με αφρόλουτρο.

Κάποια δωμάτια έχουν έξυπνα τοποθετημένους καθρέπτες ώστε να μπορείς να απολαμβάνεις το ταίρι σου.

Το προσωπικό ήταν διακριτικότατο και ευγενέστατο.

Στα αρνητικά:

Τα μπάνια και το ντουζ είναι λίγο μικρά οπότε κρατάνε οσμές (κάποιες φορές) και δυσκολεύεσαι να κάνεις μπάνιο με το ταίρι σου, αν είστε αυτής της φάσης. Επίσης σε κάποια δωμάτια το ντουζ δεν έχει κάποιο τζάμι ή κάποια πόρτα οπότε αν δεν είσαι προσεκτικός, το μπάνιο γεμίζει με νερά και καταλήγεις να πλατσουρίζεις όταν θες να το χρησιμοποιήσεις. Το πιο σημαντικό για μένα επειδή δεν είμαι καπνιστής, μια απ’ τις φορές που το επισκέφτηκα, το δωμάτιο μύριζε έντονα τσιγαρίλα και αυτό γινόταν ακόμα πιο αισθητό όταν άνοιξα τις ντουλάπες, χρειάστηκε να ανοίξω το παράθυρο για τουλάχιστον 20-30 λεπτά για να ξεμυρίσει λίγο το δωμάτιο και έκανε πάρα πολύ κρύο εκείνες τις μέρες. Επίσης θα προτιμούσα τα δωμάτια να έχουν καλύτερο φωτισμό. Δεν λέω, ρομαντικός ο χαμηλός φωτισμός αλλά κάποιοι άνθρωποι θέλουν να βλέπουν τι κάνουν.

Η πολύ μεγάλη τιμή που κοστίζει το δωμάτιο με υδρομασάζ. (60 Ευρώ δεν είναι και λίγα)

Συνοψίζοντας, το Bill είναι ένα πολύ τίμιο ξενοδοχείο και οι τιμές του είναι πάρα πολύ καλές για την χρήση που το επισκεπτόμαστε. Καταλαβαίνω γιατί κάποιο άνθρωποι το προτιμούν και το βάρος που κουβαλάει το όνομα του. Θα το επισκεπτόμουνα σίγουρα στο μέλλον.

Sorry για το τεράστιο κείμενο, απλά ήθελα να είμαι όσο πιο λεπτομερής γίνεται.

Υ.Γ Η βαθμολογία είναι περιορισμένη από το σύστημα. Η πραγματική ημερομηνία του ραντεβού είναι αυτή που αναγράφει η κρητική και όχι η ημερομηνία έκδοσης της κρητικής.
ΔΜ
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, Greeklover89, Peacemaker και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Ιουνίου, 2020
Υπήρχε κανένας περιορισμός ή αλλαγή μετά την καραντίνα εποχή??
ή όλα τα ίδια όπως παλιά?
Ευχαριστώ
05 Ιουνίου, 2020
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

@Peacemaker

Να σου πω την αληθεια δεν ξερω, εγω με την κοπελα που βρεθηκα ειχαμε κανονισει να βρεθουμε στο lobby οποτε ανεβηκαμε μαζι στο δωματιο και δεν μου ζητηθηκε ταυτοτητα η κατι αλλο αν εννοεις αυτο. Αλλαγες στο ξενοδοχειο υπηρχαν γιατι του εκαναν μια σχετικη ανακαινιση αλλα σε αυτα θα αναφερθω σε μια κρητικη που θα ανεβασω σε καποιες μερες.

Γενικα τα πραγματα ηταν οπως τα ξεραμε: πας, ζητας δωματιο, πληρωνεις και τελος.

Μπορεις να παρεις παντα και ενα τηλεφωνακι πρωτα για να εισαι σιγουρος ομως.

Καλη συνεχεια!
ΔΜ
Διαγραμμένο μέλος 75870
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2