Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 106 10
Ξενοδοχεία 134419
Γενική βαθμολογία

4.4
Χώρος (γενικά)

7.0
Καθαριότητα

6.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού/service

3.0
Διακριτικότητα

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Επίσκεψη στο εν λόγω ξενοδοχείο στις 18/8, 9:40 μ.μ., με σκοπό ένα ραντεβού με callgirl. Πηγαίνω μόνος, και ζητώ δωμάτιο για ημιδιαμονή απ’τη ρεσεψιόν, και μου ζητάει να δώσω ταυτότητα (ή δίπλωμα)!! Ζητάω το λόγο, τους λέω ότι είμαι πολλά χρόνια πελάτης (πράγμα αλήθεια), και τίποτα εκείνοι! Το μόνο που μου λέει η ρεσεψιονίστ ότι ζητάνε την ταυτότητα "για την εφορία", ότι είναι «πολιτική του ξενοδοχείου», και ότι «εδώ και κάποιο καιρό ισχύει αυτή η πολιτική»! Αυτό μας έλλειπε τώρα! Τους πληρώνουμε απο πάνω, και μας φακελώνουν και ρουφιανεύουν! Ντροπή τους!

Εννοείται πως δεν πήρα δωμάτιο! Οφείλω να ενημερώσω τους συναγωνιστές που σκοπεύουν να επισκεφθούν το συγκεκριμένο ξενοδοχείο για το τι παίζει εκεί. Για δική σας διευκόλυνση, και για να γλυτώσετε χρόνο, κόπο, και ενέργεια, πηγαίνετε σε άλλο ξενοδοχείο και τελειώνει η υπόθεση!

Το μόνα θετικά που έχει το συγκεκριμένο ξενοδοχείο είναι η διακόσμηση, ο χώρος, ατμόσφαιρα, και η καθαριότητα.

Υ.Γ. Μια παράκληση: Επειδή δεν είναι όλοι οι χρήστες του internet μέλη στο bou, να γραφτεί κριτική και στο Google επίσης, έτσι ώστε να το μάθουν και οι υπόλοιποι που σκοπεύουν να το επισκεφθούν. Όταν αρχίσουν να χάνουν έσοδα λόγω αρνητικών κριτικών (που θα λένε την αλήθεια), μόνο έτσι θα καταλάβουν!
jasmlez
Ενεργό Μέλος
4
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ntinosspa14, Antonis_Greece4, Conor Mcgregor και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

13 αποτελέσματα - εμφανίζονται 11 - 13
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού