Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 45 10
Ξενοδοχεία
43016
Γενική βαθμολογία
8.4
Χώρος (γενικά)
9.0
Καθαριότητα
6.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού/service
9.0
Διακριτικότητα
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Ενδεικτικη ημερομηνια, εχω παει στο ξενοδοχειο αυτο 3 ή 4 φορες. Λιγο αρνητικο η προσβαση, πρεπει να κανεις κυκλο και ισως καμια παραβαση αναλογα απο το που ερχεσαι λογω των μονοδρομησεων και των φαναριων που μπηκαν σχετικα προσφατα. Εχω χρησιμοποιησει το υπογειο παρκινγκ που βρισκω βολικο και που βρισκω σχεδον αδειο καθε φορα (βραδυ). Εχει αποτομη και στενη ραμπα οποτε θελει προσοχη αν καποιος αλλος μπαινει/βγαινει εκεινη την ωρα. Με μπερδεψε λιγο να βρω την εισοδο για το ασανσερ η οποια εχει κουδουνι για να σου ανοιξουν απο τη ρεσεψιον.
Τα δωματια ανετα, εχω παρει και απλο και σουιτα και σε καλες τιμες, λιγο πιο ακριβα απο τον ανταγωνιστη στο κεντρο. Βρηκα νερακια στο κομοδινο και πετσέτες σε σακουλα στο μπανιο και αφρολουτρα. Γενικα καθαρο αλλα μια φορα βρηκα ενα προφυλακτικο στο χαλι παρολο που ολο το δωματιο φαινοταν καθαρο και συγυρισμενο και γι αυτο εβαλα χαμηλη βαθμολογια. Βλακεια μου που δεν ενημερωσα τη ρεσεψιον αμεσως αλλα περιμενα το μωρο απο λεπτο σε λεπτο και δεν ηθελα να χασω χρονο.
Στα περι ηχομονωσης, ακουγοντουσαν καποιες φωνες απο τα γυρω δωματια αλλα δεν πτοηθηκαμε, μαλλον λειτουργησαν ερεθιστικα.
Κατα τ αλλα μια αξιολογη επιλογη για τα βορεια προαστια.
Τα δωματια ανετα, εχω παρει και απλο και σουιτα και σε καλες τιμες, λιγο πιο ακριβα απο τον ανταγωνιστη στο κεντρο. Βρηκα νερακια στο κομοδινο και πετσέτες σε σακουλα στο μπανιο και αφρολουτρα. Γενικα καθαρο αλλα μια φορα βρηκα ενα προφυλακτικο στο χαλι παρολο που ολο το δωματιο φαινοταν καθαρο και συγυρισμενο και γι αυτο εβαλα χαμηλη βαθμολογια. Βλακεια μου που δεν ενημερωσα τη ρεσεψιον αμεσως αλλα περιμενα το μωρο απο λεπτο σε λεπτο και δεν ηθελα να χασω χρονο.
Στα περι ηχομονωσης, ακουγοντουσαν καποιες φωνες απο τα γυρω δωματια αλλα δεν πτοηθηκαμε, μαλλον λειτουργησαν ερεθιστικα.
Κατα τ αλλα μια αξιολογη επιλογη για τα βορεια προαστια.
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Αυγούστου, 2019
Το επόμενο που θα επισκεφτώ τον άλλο μήνα έχω σταμπάρει κάτι σουίτες χάρμα...
panagos7
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1