Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 30 10
Ξενοδοχεία 47888
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Χώρος (γενικά)
 
7.0
Καθαριότητα
 
8.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού/service
 
6.0
Διακριτικότητα
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Επισκέφθηκα το Salem για 2η φορά με την κοπέλα μου.
Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε σημείο με αρκετή κίνηση. Έχει parking από την πίσω πλευρά. Αν παρκάρεις εκεί παρέχει πλήρη κάλυψη μέχρι την ξεχωριστή είσοδο στη reception. Αν όχι, υπάρχει θέμα να σε δούνε από την κεντρική είσοδο.

Η reception καλαίσθητη. Όποιος επιθυμεί έχει τη δυνατότητα να αγοράσει sex toys, εσώρουχα, προφυλακτικά. Επίσης έχει ψυγειάκι με νεράκι, ποτά κλπ.
Σε περίπτωση αναμονής υπάρχει ένα μικρό υποφωτισμένο δωμάτιο παραδίπλα για όποιον δεν επιθυμεί να περιμένει στον κυρίως χώρο. Ο υπάλληλος ευγενικός και διακριτικός. Την πρώτη φορά που πήγαμε είχε αρκετό κόσμο και περιμέναμε 10 λεπτά. Τη δεύτερη Κυριακή απόγευμα, μας έδειξε τα δωμάτια και επιλέξαμε χωρίς αναμονή.

Τα δωμάτια έχουν ωραία διακόσμηση και δε διαφέρουν από αυτό που θα δεις στο site. Σου φτιάχνουν full τη διάθεση και αποτελούν έναν λόγο που το επιλέγουμε. Άνετο κρεβάτι, δεν τρίζει, μεγάλα μαξιλάρια. Μια μικρή πολυθρόνα. Φωτιστικά στο ύφος του δωματίου. Ρυθμιζόμενη ένταση φωτός. Δώσαμε 22 ευρώ στην πρώτη επίσκεψη για 3 ώρες - 25 στη δεύτερη για ένα λίγο μεγαλύτερο δωμάτιο με ένα kinky μεταλλικό έπιπλο/όργανο μέσα, ότι πρέπει για back door καταστάσεις. 2 κανάλια για έμπνευση σε μεγάλη TV.

Καθαριότητα: παίρνει αρκετά καλό βαθμό θα έλεγα. Καθαρά σεντόνια, πετσέτες σώματος σφραγισμένες. Μπάνιο ευρύχωρο. Ντους χωρίς καμπίνα.


Ηχομόνωση: Αν και δίπλα στη Βουλιαγμένης, δεν ακούς τίποτα από το δρόμο. Την πρώτη φορά, ακούγαμε τους δίπλα να δίνουν τρελό πόνο και αυτό μας καύλωσε τρελά. Τη δεύτερη δεν ακούγαμε διπλανούς. Ίσως την πρώτη φορά να ήταν θέμα σημείου δωματίου, όπου λόγω "γεωγραφίας" η πόρτα μας ήταν απέναντι από δωμάτιο με κορασίδα που έκανε δοκιμές για όπερα. Από τους τοίχους δεν περνάει ήχος πάντως.

Επίσης να πω, πως μας έδωσαν μια κάρτα επιβράβευσης. Αν πάμε 4 ή 5 φορές (δε θυμάμαι τον αριθμό) και την επιδεικνύουμε, παίρνουμε free room.
Μέλος
Εγγραφή:
9 Μαρ 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
14
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 petergsp, Bartender 74, Volkano

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού