Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 61 10
Ξενοδοχεία 99312
Γενική βαθμολογία
 
7.6
Χώρος (γενικά)
 
7.0
Καθαριότητα
 
9.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού/service
 
7.0
Διακριτικότητα
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0

Αξιόπιστη επιλογή για τα βόρεια προάστια, σε ήσυχο spot χωρίς ιδιαίτερη κίνηση. Ιδιωτικό υπαίθριο parking στην πίσω μεριά του ξενοδοχείο, όχι όμως μεγάλης χωρητικότητας (εξυπηρετεί 25-30 αυτοκίνητα με μια πρόχειρη εκτίμηση). Θετικό το ότι έχει είσοδο στην πίσω μεριά του Ξενοδοχείου, με απευθείας πρόσβαση από το parking. Φιλική και ευγενική reception.

Δωμάτιο καθαρό σε design κλασσικής αλυσίδας ξενοδοχείων τύπου ibis που δεν παραπέμπει σε γαμιστρώνα. Τηλεόραση plasma (δεν χρησιμοποίησα), δωρεάν WiFi και καλός κλιματισμός. Ευρύχωρο μπάνιο με ντουζιέρα, με αρκετές πετσέτες (ασφράγιστες, αλλά εμφανώς καθαρές) και πιστολάκι για μαλλιά.

Για τους μύστες που θέλουν να γαμούν σε ρομαντικό ημίφως, θα πω ότι δεν έχει τη δυνατότητα επιλογής πορνοφωτισμού (ή όλα τα φώτα ή τα φωτάκια για ανάγνωση δίπλα στο κρεβάτι). Το δωμάτιο έχει μεγάλο καθρέπτη που ουσιαστικά καλύπτει τον τοίχο πλάι στο κρεβάτι, για να απολαμβάνεις τα ωραία πλάνα. Δεν άκουσα ομιλίες, γέλια ή βογγητά ηδονής, άρα η ηχομόνωση πρέπει να είναι decent, εκτός αν ήταν άδεια τα γύρω δωμάτια.

Τιμή 28€ χωρίς απόδειξη.Έχουν επιλογές με ποτό, γλυκό και φρούτα με λίγα ευρώ παραπάνω και για 4ωρο. Στα 20€ για μια basic ημιδιαμονή θα ήταν πιο fair η τιμή.
eridon1877
Ανώτερος
Εγγραφή:
17 Μαρ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
48
Likes:
4.427
Πόντοι:
6.490
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, manaconda13, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού