Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 133 10
Ξενοδοχεία 110908
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Χώρος (γενικά)
 
8.0
Καθαριότητα
 
8.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού/service
 
6.0
Διακριτικότητα
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Το ξενοδοχείο είναι πίσω από το ωνάσειο καρδιοχειρουργικό , στη λεωφόρο συγγρού. Έχει πάρκιγκ , αλλά έχει το τεράστιο αβαντάζ , ότι παρκάρεις σχετικά εύκολα στο στενό μπροστά και τα γύρω από το ξενοχοδείο , ειδικά νύχτα , αν έχεις λόγο να αποφεύγεις να παρκάρεις σε πάρκιγκ γαμιστρώνων .
Σάββατο βράδυ , είχε πολλά δωμάτια και άνεση στη ρεσεψιόν (λίγη στρατηγική χρειάζεται πάντα , αν δεν θέλεις να σε σκανάρουν όταν μπαίνεις σε τέτοια μέρη).
Απλό δωμάτιο με 23 ευρώ, τα 2 νερά κερασμένα. Προσωπικό ρεσεψιόν , εξαιρετικό , χωρίς περιτές κουβέντες, γρήγορη εξυπηρέτηση , αψογο . Τα δωμάτια είναι πολύ ήσυχα, αφού ο δρόμος μπροστά είναι χωρίς θόρυβο και απέχει από τη συγγρού.
Αρκετά δωμάτια βλέπουν πάνω από την κεντρική είσοδο ,όπως και αυτό που πήρα εγώ, οπότε είχα την άνεση να μπανίζω τι μπαίνει και βγαίνει και έτσι είδα και την αιθέρια ύπαρξη που μου είχαν στείλει, αλλά δεν την γνώριζα ακόμη !
Το μπάνιο ήταν με ντουζιέρα και δυστυχώς δεν υπήρχαν πετσέτες προσώπου, παρά μόνο μπάνιου, κατά τη συνήθη πρακτική . Ζεστό νερό άφθονο και αληθινά ζεστό . Επίσης υπάρχει μεγάλη ντουλάπα, με κρεμάστρες, οπότε τα ρούχα σου τα βολεύεις άνετα. Κλιματισμός σωστός, ζεσταίνει το χώρο , χωρίς προβλήματα. Η τηλεόραση μεγάλη (για hotel) 42" και όχι οι κουτσουλιές που έχουν άλλα. Τα συνηθισμένα πλέον 3 τσοντοκάναλα, 2 dorcel , 1 private.

Στην τοποθεσία , θεωρώ θετικό για όσους θέλουν διακριτικότητα, το ότι ο δρόμος μπροστά, δεν έχει κίνηση, ούτε μαγαζιά , επιχειρήσεις κτλ οπότε δεν σε βλέπει κόσμος όταν μπαινοβγαίνεις.
Αρνητικό , ότι αν έρχεσαι από παραλιακή ή γενικότερα μέσω παραλιακής και όχι από κέντρο , θέλει μεγάλο κύκλο για να βρεθείς στη μεριά της συγγρού που είναι το ξενοδοχείο .
Αν θες να περπατήσεις βέβαια κάπου 700-800 μέτρα, μπορείς να παρκάρεις από την απέναντι της συγγρού και να περάσεις την υπόγεια διάβαση για να βρεθείς στην πλευρά του ξενοδοχείου.

Επίσης το προτιμούν πολλές επαγγελματίες κοπέλες , οπότε αν πας χωρίς προηγούμενη επικοινωνία , μπορεί να είναι ήδη εκεί κάποια , για άλλο ραντεβού!
(μου έχει συμβεί κι αυτό).
F
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Bartender 74

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού