Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 61 10
Ξενοδοχεία
99511
Γενική βαθμολογία
7.0
Χώρος (γενικά)
8.0
Καθαριότητα
7.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού/service
7.0
Διακριτικότητα
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο το χρησιμοποιώ κατά καιρούς. Στη συγκεκριμένη περιοχή ένα δυο στενά παραπέρα υπάρχει άλλο ενα (το οποίο δεν έχω δοκιμάσει είναι αλήθεια) αλλά σύμφωνα με τα λεγόμενα αυτών που έχουν δοκιμάσει και τα δύο υποστηρίζουν οτι αυτό είναι το καλύτερο. Τα δωμάτια είναι αρκετά καλά και πάντα καθαρά. Βέβαια παρότι στο ξενοδοχείο έγινε πρόσφατα ανακαίνιση μου έχει τύχει δωμάτιο που ο τοίχος σε ένα σημείο είχε ξεφτίσει απο την υγρασία κάτι που χαλάει την εικόνα. Επίσης σε κάποια δωμάτια τα μπάνια είναι πολύ στριμωγμένα. Η διακόσμηση ικανοποιητική, αλλά η ηχομόνοση πάσχει λίγο (αν και καμμιά φορά είναι και λίγο ερεθιστικό αυτό για κάποιους). Αν θελήσετε να το επισκεφθείτε Σάββατο βράδυ (μετά τις 10) ή Παρασκεύη βράδυ, θα χρειαστεί να περιμένετε αρκετή ώρα στο σαλόνι. Μου έχει τύχει Σάββατο βράδυ να περιμένω μέχρι και μια περίπου ώρα... Κακό είναι επίσης οτι το σαλόνι είναι ενιαίο και δεν έχει κάποια χωρισμένα κρυφά σημεία, ώστε να περιμένεις αν είσαι με τη κοπέλλα σου χωρίς να σε βλέπουν όλοι. Θα έπρεπε ίσως να υπήρχε κάποια πρόβλεψη για αυτό. Τη μέρα το παρκάρισμα στη περιοχή είναι λίγο δύσκολο, και η είσοδος (αν δε μπείς στο πάρκινγκ) απο τον κεντρικό δρόμο μπροστά είναι λίγο κάρφωμα. Τα βράδυ όμως το παρκάρισμα είναι άνετο. Εγώ δεν έχει χρειαστεί ποτέ να μπώ στο πάρκινγκ του ξενοδοχείου αφού πάντα βρίσκω θέση σχεδόν απ'εξω (εχω πάει μόνο βράδυ), ενώ και η κυκλοφορία στο δρόμο σχετικά περιορισμένη οπότε μπορείς να γλυστρίσεις εύκολα μέσα χωρίς να σε δούν.
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού