Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 183 10
Ξενοδοχεία 141668
Γενική βαθμολογία

7.4
Χώρος (γενικά)

7.0
Καθαριότητα

8.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού/service

7.0
Διακριτικότητα

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Πρώτη επίσκεψη στο συγκεκριμένο εφόσον βρέθηκα στο κέντρο και δεν ήθελα να πάω σε κάποιο γνώριμο από παλιά.

Δεν το είχα τιμήσει βάσει κριτικών, που είχαν πολλά παράπονα για το μπάνιο τύπου Lacoba.

Με χαρά διαπίστωσα πως το συγκεκριμένο δωμάτιο είχε ντουζιέρα με τζάμι. Δεν ξέρω αν έχουν ανακαινισθεί όλα τα δωμάτια πλέον, αλλά το πρόβλημα του νερού που διάβαζα δεν το έζησα.

Ο χώρος μικρός αλλά προσεγμένος.

Βόλεψε πολύ η άσπρη "δερμάτινη" πολυθρόνα, που τιμήθηκε δεόντως σε διάφορες στάσεις με το κορίτσι μου.Έρωτας

Κόσμος πολύς πάντως και στο έμπα και στο έβγα. Η περιοχή σήκωνε και τρίτο. Γλώσσα

Μειονέκτημα σε σχέση με το απέναντι, το ακάλυπτο μπαλκόνι. Χτύπησε επαγγελματικό τηλέφωνο που έπρεπε να απαντηθεί με ήχους δρόμου και ηταν λίγο άβολο να περιφέρομαι ως Αδάμ, ενώ απέναντι υπάρχει αυτή η μεταλλική προστασία. Ματάκι
NICK TRIVE
Τιμημένος
53
Πόντοι:
25.786
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Morgan/, SuperGorginos, PSAXTIRI και 25 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Δεκεμβρίου, 2016
Αρκετα καλο ξενοδοχειο, δεν εχουν ολα τα δωματια ντουζιερα με τζαμι, ετυχες σε δωματιο που ηταν κομπλε.
15 Δεκεμβρίου, 2016
Ποίο ήτο το κορίτσι σας,κύριε; Γλώσσα
15 Δεκεμβρίου, 2016
Βόλεψε πολύ η άσπρη "δερμάτινη" πολυθρόνα, που τιμήθηκε δεόντως σε διάφορες στάσεις με το κορίτσι μου = χαχαχαχαχαχαχαχαχα
ΓλώσσαΓλώσσα
15 Δεκεμβρίου, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Τι σας κάνει να πιστεύετε ότι θα το αναφέρω? Χαμόγελο
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4