Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 183 10
Ξενοδοχεία
141520
Γενική βαθμολογία
7.2
Χώρος (γενικά)
7.0
Καθαριότητα
7.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού/service
7.0
Διακριτικότητα
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Κριτικές για ξενοδοχεία τις θεωρώ συνήθως όχι και τόσο χρήσιμες.
Εδώ θα αναφέρω έστω την διαφορά στις εμπειρίες που είχα με το απέναντι.
Συνήθιζα να πηγαίνω στο Prive και είπα για αλλαγή να δοκιμάσω και το Bill για μιά φορά.
Ο ρεσεψιονίστ ευγενικός αν και μου τόνισε κάμποσες φορές ότι λόγω του ότι είναι Σαββάτο βράδυ θα πρέπει να είμαι πολύ προσεκτικός με τον χρόνο και να μην ξεφύγω μιας και έχουνε πολύ δουλειά.
ΟΚ,μετά από καμια 5-6 φορές μέσα σε 2 λεπτά που μου το επισήμανε πιστεύω πώς το κατάλαβα.
Δωμάτιο πολύ πιό άνετο από το απέναντι αλλά μπάνιο απαράδεκτο.
Πρέπει να είσαι είτε γκόμενα είτε κάτω από 65 κιλά για να νιώθεις άνετα μέσα σε τόσο μικρό μπάνιο.
Θεόστενο κυριολεκτικά.
Καθαριότητα σε νορμάλ επίπεδα.
Από όσο έμαθα υπήρξε μεγάλη ροή από το Prive στο Bill και έτσι το Prive κοίταξε να βελτιώσει την εξυπηρέτηση άσχετα αν από όσο θυμάμαι παίζει στα 2ευρώ πάνω(24 αντί για 22)
Για αυτό το λόγο όπως είπα,φίλος που γύρισε στο να επισκέπτεται ξανά το Prive μου είπε πως τον κερνάνε ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ πλέον και αυτόνα και την κοπέλα,χώρια που η ρεσεψιόν είναι ευγενέστατη χωρίς να κάνουν παρατηρήσεις για τον χρόνο.
Συμπέρασμαπέρα από το ότι το μπάνιο είναι λίγο πιό μεγάλο από τουαλέτα αεροπλάνου,με ντουζιέρα μέσα)
Ο ανταγωνισμός των δύο χοτέλ μας κάνει (πολύ)καλό.
Πότε θα είναι πάνω το ένα πότε το άλλο..
Εδώ θα αναφέρω έστω την διαφορά στις εμπειρίες που είχα με το απέναντι.
Συνήθιζα να πηγαίνω στο Prive και είπα για αλλαγή να δοκιμάσω και το Bill για μιά φορά.
Ο ρεσεψιονίστ ευγενικός αν και μου τόνισε κάμποσες φορές ότι λόγω του ότι είναι Σαββάτο βράδυ θα πρέπει να είμαι πολύ προσεκτικός με τον χρόνο και να μην ξεφύγω μιας και έχουνε πολύ δουλειά.
ΟΚ,μετά από καμια 5-6 φορές μέσα σε 2 λεπτά που μου το επισήμανε πιστεύω πώς το κατάλαβα.
Δωμάτιο πολύ πιό άνετο από το απέναντι αλλά μπάνιο απαράδεκτο.
Πρέπει να είσαι είτε γκόμενα είτε κάτω από 65 κιλά για να νιώθεις άνετα μέσα σε τόσο μικρό μπάνιο.
Θεόστενο κυριολεκτικά.
Καθαριότητα σε νορμάλ επίπεδα.
Από όσο έμαθα υπήρξε μεγάλη ροή από το Prive στο Bill και έτσι το Prive κοίταξε να βελτιώσει την εξυπηρέτηση άσχετα αν από όσο θυμάμαι παίζει στα 2ευρώ πάνω(24 αντί για 22)
Για αυτό το λόγο όπως είπα,φίλος που γύρισε στο να επισκέπτεται ξανά το Prive μου είπε πως τον κερνάνε ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ πλέον και αυτόνα και την κοπέλα,χώρια που η ρεσεψιόν είναι ευγενέστατη χωρίς να κάνουν παρατηρήσεις για τον χρόνο.
Συμπέρασμαπέρα από το ότι το μπάνιο είναι λίγο πιό μεγάλο από τουαλέτα αεροπλάνου,με ντουζιέρα μέσα)
Ο ανταγωνισμός των δύο χοτέλ μας κάνει (πολύ)καλό.
Πότε θα είναι πάνω το ένα πότε το άλλο..
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Ιουνίου, 2016
στο πριβε όμως τα 24 ευρω είναι για 4 ωρες, ενώ στο μπιλ τα 22 είναι για 3 ή 3,5
Ν
νώντας
23 Ιουνίου, 2016
Εχω παει και στα 2 και προφανως το Bill υπερέχει αισθητά ( τιμη, χωρος δωματίου, εξυπηρέτηση , κομφόρ ). Δεν δικαιολογείται με τίποτα το PRIVE να εχει +2 ευρω. Το αντίθετο μάλλον και θα επρεπε να το σκεφτεί σοβαρά ο Διαχειρηστης του PRIVE να παει στο 20ρικο τουλαχιςτον σε 2 ωρη ημιπαράνομη Παραςκευη και Σάββατο όπου υπαρχει κινηςη και συμφέρει να αδειάζει το δωμάτιο
P
polax
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2