Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 184 10
Ξενοδοχεία
142357
Γενική βαθμολογία
7.4
Χώρος (γενικά)
8.0
Καθαριότητα
8.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού/service
7.0
Διακριτικότητα
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Έχοντας εξερευνήσει αρκετούς γαμηστρώνες και έχοντας σπαταλήσει αρκετά λεφτά σε πορνοξενοδοχεία μπορώ να πώ ότι το συγκεκριμένο είναι το καλύτερο.
-Πρώτον έχει την μελαχρινή καύλα στην reception η οποία σε βάζει στο όλο mood.
-Δεύτερον είναι ΜΑΚΡΑΝ το πιο ΚΑΘΑΡΟ που έχω επισκεφτεί ακούστε με.
-Τρίτον είναι διακριτικό (δεν ξέρω αν έχει τύχει αλλά στις 10+ φορές που το έχω επισκεφτεί εγώ μόνο μία φορά έχω πετύχει άλλο άτομο)
-Τέταρτον η τιμή του είναι πολύ προσιτή ειδικά στις μέρες μας όπου άλλοι χρεώνουν κάτι τρώγλες σαν παλάτια.
-Πέμπτον έχει πάντα 4 πετσέτες και 2 μπουρνούζια στο δωμάτιο μαζί με ένα μπουκάλι νερό και κατι μπισκοτοσοκολατάκια για τις λιγούρες μετά το άδειασμα.
-Ένα μείον έχει, ότι πρέπει να κάνεις τάμα για να παρκάρεις εκτός πάρκινγκ (σε περίπτωση που δεν θές να χρεώνεσαι) αλλίως παρκάρεις στο πάρκινγκ και ξένοιασες.
-Πρώτον έχει την μελαχρινή καύλα στην reception η οποία σε βάζει στο όλο mood.
-Δεύτερον είναι ΜΑΚΡΑΝ το πιο ΚΑΘΑΡΟ που έχω επισκεφτεί ακούστε με.
-Τρίτον είναι διακριτικό (δεν ξέρω αν έχει τύχει αλλά στις 10+ φορές που το έχω επισκεφτεί εγώ μόνο μία φορά έχω πετύχει άλλο άτομο)
-Τέταρτον η τιμή του είναι πολύ προσιτή ειδικά στις μέρες μας όπου άλλοι χρεώνουν κάτι τρώγλες σαν παλάτια.
-Πέμπτον έχει πάντα 4 πετσέτες και 2 μπουρνούζια στο δωμάτιο μαζί με ένα μπουκάλι νερό και κατι μπισκοτοσοκολατάκια για τις λιγούρες μετά το άδειασμα.
-Ένα μείον έχει, ότι πρέπει να κάνεις τάμα για να παρκάρεις εκτός πάρκινγκ (σε περίπτωση που δεν θές να χρεώνεσαι) αλλίως παρκάρεις στο πάρκινγκ και ξένοιασες.
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Το λέω απο την άποψη άμα δεν θες να φαίνεται το αμάξι σου στο πάρκινγκ...