Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 133 10
Ξενοδοχεία 110984
Γενική βαθμολογία
 
5.4
Χώρος (γενικά)
 
6.0
Καθαριότητα
 
1.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού/service
 
8.0
Διακριτικότητα
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Στο Lacoba είχα να πάω αρκετά χρόνια. Τον τελευταίο καιρό έχω αποφασίσει να μην πηγαίνω σε μπουρδέλα και studio. Δεν σκοπεύω να το κόψω το άθλημα αλλά θέλω να κάνω λίγο αποχή. Επειδή όμως είμαι μέγιστος πόρνος και δεν μπορώ να αρκεστώ μόνο στο σπιτικό γαμήσι , είπα να πάρω ένα απο τα fuck buddies μου και να πάμε σε κανένα ξενοδοχείο να γαμηθούμε. Έτσι και έγινε. Άνετο parking στο υπόγειο, εξυπηρετική η κοπέλα στην υποδοχή, αλλά με το που μπαίνεις στο δωμάτιο αρχίζουν τα προβλήματα.....
Σίγουρα εκ πρώτης όψεως λες μια χαρά...αλλά δεν μπορείς να εντοπίσεις πουθενά τον κλιματισμό....(τελικά εντοπίστηκε στο τέλος φεύγοντας αν λειτουργεί και αυτός). Όλα καλά με την δικιά μου γαμιόμασταν σαν τα ζώα λυσσασμένα μέχρι που μια μυρωδιά έκανε την εμφάνιση της....αφού το είχαμε πάρει και οι δυο γραμμή , το είπαμε ο ένας στον άλλον κι σταματήσαμε να δούμε τι συμβαίνει. Πηγαίνοντας προς το μπάνιο η μυρωδιά ήταν εντονότερη. Ανοίξαμε παράθυρα μπας και ξεβρομίσει ο χώρος αλλά η μυρωδιά επέμεινε. Τλσπ. Δεν μπορέσαμε να καθίσουμε άλλο και σηκωθήκαμε και φύγαμε να πάμε αλλού.
Παλιά πήγαινα πιο συχνά σε ξενοδοχεία και δεν μου είχε τύχει κάτι παρόμοιο. Απαράδεκτο για ένα ξενοδοχείο να μυρίζει βοθροπορδίλα το δωμάτιο!!!!!
bourdeliaris82
Ανώτερος
Εγγραφή:
22 Οκτ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
57
Likes:
6.877
Πόντοι:
6.030
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, kaavlas

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού