Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 184 10
Ξενοδοχεία
142309
Γενική βαθμολογία
9.6
Χώρος (γενικά)
8.0
Καθαριότητα
10.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού/service
10.0
Διακριτικότητα
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Προτιμώ το εν λόγω ξενοδοχείο τώρα τελευταία γιατί: είναι πεντακάθαρο, έχει μπουρνούζια - πετσέτες - παντόφλες όλα σφραγισμένα, έχει λογικές τιμές, εξυπηρετούν πολύ γρήγορα και προσφέρουν και καφέ-ποτό (εντάξει, εγώ συνήθως παίρνω διανυκτέρευση). Μόνο μικρό μειονέκτημα, η ηχομόνωση η οποία είναι μέτρια. Στο δωμάτιο έχει: μπουκάλι νερό, μπισκότα, ραδιόφωνο, πιστολάκι. Το ανώτερο σε επίπεδο από τα ημιδιαμονής.
Σχόλια
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Μαΐου, 2015
τιμή πόρνε μου ?
rigormortis
03 Μαΐου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
Για ημιδιαμονή είναι στα 22Ευρω.
A
antonisg
03 Μαΐου, 2015
το ανωτερο δεν ξερω αν ειναι, αλλα οντως ειναι πολυ καλο για ημιδιαμονη. αν θυμαμε καλα 22
diomides
03 Μαΐου, 2015
35 για διανυκτέρευση και νομίζω 22 για ημιδιαμονή.
B
billsalonika1926
03 Μαΐου, 2015
είναι πολλά ρε παιδιά , αλλά μάλλον δεν μπορούσες να πάς τη συνοδό σου κέντρο για ευνοήτους λόγους...
rigormortis
03 Μαΐου, 2015
για το επιδεδο των υπηρεσιών που προσφερει, οι οποίες ειναι αρκετα καλές, ειναι καλή τιμή. Αμα το ψαξεις θα δεις ότι συθήθως στα αλλα ανάλογου είδους, η τιμη κυμαίνεται στα 23-24. Νομίζω και το Lacoba πρέπει να είναι στα 22 επίσης. Ενταξει υπάρχουν και πιο φθηνά αλλα μετα οι υπηρεσίες που προσφέρουν και ο χώρος πεφτουν πολύ σε ποιότητα. Επίσης στο θέμα της διακριτικότητας ειναι καλό βρίσκεται μέσα στα στενά του μεταξιού.
diomides
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6