Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 133 10
Ξενοδοχεία 111117
Γενική βαθμολογία

7.0
Χώρος (γενικά)

7.0
Καθαριότητα

7.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού/service

5.0
Διακριτικότητα

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Λοιπόν η ημερομηνία είναι ενδεικτική το έχω επισκεφτεί πολλές φορές...Είναι καλό γιατί είναι διακριτικό,δηλαδή εκεί που βρίσκεται είναι μακριά απ΄τα αδιάκριτα βλέμματα...Πάρκαρα εύκολα στο στενό που είναι πριν από αυτό.Η κοπέλα στην υποδοχή που ήταν την πρώτη φορά κάτι μου θύμιζε αλλά το ξεπερνάμε αυτό...Βέβαια όπως γράφουν και οι "συνάδελφοι" κάποιοι που έχουν στην reception κοιτάζουν λίγο περίεργα...Που να τους ζητήσεις και απόδειξη για τις υπηρεσίες...

Όταν περίμενα call girl στην αίθουσα αναμονής "λίγο πιο παλιά απλά το αναφέρω" καθόμουν σχετικά δίπλα με μία άλλη κοπέλα του χώρου η οποία με κοίταζε περίεργα και μου χαμογελούσε,προφανώς θα έψαχνε νέα ραντεβού....

Σε πρόσφατη επίσκεψή μου με κοπέλα εκτός χώρου κινήθηκαν όλα ομαλά,με διακριτικότητα και με δωμάτιο σχετικά καλό...Η ηχομόνωση είναι ένα θέμα σε αυτό το hotel...Πηδιούνται οι διπλανοί και ακούγονται οι κραυγές....Γέλαγα συνέχεια απίστευτο σκηνικό...
Μετά έχει ένα θέμα με το μπάνιο,πας να κάνεις ντουζ και γεμίζει ο τόπος νερά...Κάτι πρέπει να κάνει η διεύθυνση σε αυτό το κομμάτι...Επίσης η πετσέτες ήταν και σε εμένα χωρίς νάυλον που να δείχνει πως έχουν καθαριστεί σε καθαριστήριο...
Πίστεύω πως αν βελτιώσει κάποια βασικά θέματα θα είναι μία αξιόπιστη επιλογή για την πόλη...Για την τιμή δεν θα αναφέρω κάτι γιατί θέλω να είμαι ειλικρινής ότι είναι το μόνο ξενοδοχείο ημιδιαμονής που επισκέπτομαι συχνά και δεν γνωρίζω τι παίζει και σε άλλα.

Αυτά για το lacoba,τώρα εσείς μπορεί να έχετε διαφορετική άποψη!
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
739
Πόντοι:
36.618
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 dourosladers, n.smirni76, John.Greek και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού