Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 50 10
Ξενοδοχεία 56867
Γενική βαθμολογία

8.8
Χώρος (γενικά)

7.0
Καθαριότητα

10.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού/service

8.0
Διακριτικότητα

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Κλασσικη αξια το κρεολη σαν τιτλος και το πιστευω μου εχει σταθει στις
δυσκολες στιγμες που το σπιτι μου το ιδιο, μου κλεινε την πορτα Σπασίκλας. Συναντηση τυχαια με
τουριστρια γαλλικης προελευσεως σε μπαρακι-καφε στο μοναστηρακι, παντρεμενη
μεν αλλα μονη της στη ελλαδα δε. Δασκαλα στο επαγγελμα που κανει επιδοτουμενο
σεμιναριο σε καποιο ελληνικο πανεπιστημιο στην ελληνικη μυθολογια για να μπορει
να διδασκει στα παιδακια στη γαλλια (εμεις μνημονιο και χυσιμο, τεσπα).
Ξεκινα η κουβεντα ρωτωντας με, αμα μιλαω αγγλικα απανταω ναι, και ξεκιναμε να
μιλαμε για το πως θα χρησιμοποιει τα ΜΜΜ αποτελεσματικα και βολτιτσες που να
αξιζουν στη αθηνα. Βρηκαμε και κοινο σημειο οτι ημασταν φοιτητες στη
ιταλια τα ιδια ετη, σε αλλες πολεις ομως, και ετσι Κατσαμε κανα 2ωρο μιλωντας, φτανοντας
ακομα και να μου μιλαει για τα θεματακια της με το γαμο της και τα πεθερικα της.
Με τα πολλα απο καφε πηγαμε σε μπαρακι για κρασια και απο κει το βραδακι της εκανα
την προταση για ολονυκτια παρεα στο σπιτι μου, αρνηθηκε ευγενικα λεγοντας οτι δεν παιζει
με τη ασφαλεια της, δεν με ξερει, αλλα ειδα οτι ηθελε, και της αντιπροτεινα ξενοδοχειο
που θα εχει κοσμο και θα ξερουν ποιος ειμαι αφου δινω ταυτοτητα στη ρεσεπτιον. Προσθεσα
οτι στο δωματιο θα πιουμε κρασακια και αμα δεν θελει κατι αλλο θα φυγουμε! Ειπε ναι
με τον ορο οτι αυτη θα διαλεγε δωματιο και θα το πληρωνε, ειπα οκ και φυγαμε! Μετα καταλαβα
οτι, μαλλον, το εκανε μηπως ειχα ετοιμο δωματιο με καμερα μεσα (γατα η κυρια).
Παμε κρεολη με ευκολο παρκιν στο πισω δρομο και εισοδο απο τη πισω πορτα, πραγματι διαλεγει
εκεινη δωματιο το πληρωνει, και βρουμ απανω στον 4ο (αχ το μικρο ανσασερ αχ αχ), εξυπηρετηση το κρεολη
στα ολα του, με κρασακια κοκκινα και ολα τα κομφορ μεσα εκτος απο παντοφλιτσες! Πετσετες ειχε
4 αυτη τη φορα γιατι αλλες φορες ειχε 2 και το μπανιο πεντακαθαρο.
Κατσαμε στο μπαλκονι, και μου πεταξε οτι το χοτελι ειναι ημιδιαμονης και φαινεται απο τους πολλους
καναπεδες Λύπη, δειχνει αναμονη πελατων! τελικα μονη της γυρναει και μου λεει να κανουμε μαζι ενα μπανιο
καυτο και αμα θελησουμε προχωραμε παραπερα(ακουσον ακουσον), τελειωσαμε το μπανιο, και μονη της
με πηρε απο το χερι και πηγαμε κρεββατι, εκει ξεχασε τον γαμο της και μου ζητησε στα ισα να την δω
σαν μια..... ''φτηνη γκομενα'' για γαμησι οχι ενα κοριτσι για ερωτα οπως το εθεσε (προσοχη κυριοι παντρεμενοι οι
γυναικες σας, εχουν παθη και φαντασιωσεις). Δεν το πεταω σποντα ξερω οτι ετυχε αλλα το καζανακι ειχε
ενα θεμα και μας προδωσε στο τελος!

Θεμα ειναι οτι το κρεολη με καλυψε οπου επρεπε, το θεωρω ενα πολυ καλο και καθαρο
ξενοδοχειο! ειναι ημιδιαμονης χοτελι και θελει την μεγιστη θετικη εικονα για το εαυτο του.

Ps: το οτι το καζανακι ηταν χαλασμενο και το πηραμε χαμπαρι, δεν ηταν απο βιολογικη μας
αναγκη, απο αλλο καπριτσιο το καταλαβα με. ειπαμε οι παντρεμενες γυναικες εχουν και
αυτες τα παθη τους.......Μεγάλο χαμόγελο
Μέλος
13
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 fouxter

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού