Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 183 10
Ξενοδοχεία 141629
Γενική βαθμολογία

8.8
Χώρος (γενικά)

9.0
Καθαριότητα

9.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού/service

9.0
Διακριτικότητα

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο συνεχώς το παρατηρούσα (καθώς ήμουν τακτικός πελάτης του Prive) αλλά ποτέ δεν το είχα επισκεφτεί λόγω του ότι έμενα πάντα ικανοποιημένος από το Prive. Έτυχε λοιπόν εκείνη την Τετάρτη να το δοκιμάσω έτσι για αλλαγή.

Το κακό είναι ότι η είσοδος δεν είναι και ότι πιο διακριτικό υπάρχει. Είσαι λίγο εκτεθειμένος σχεδόν στη γωνία 2 κεντρικών δρόμων.

Όμως η συνέχεια ήταν το ακριβώς αντίθετο. Πολύ ήσυχο περιβάλλον με μια φοβερά ευγενική ρεσεψιονίστ η οποία έκανε τα πάντα για να εξυπηρετήσει. Ζήτησα ένα συγκεκριμένο δωμάτιο του 2ου αλλά επειδή δεν ήταν διαθέσιμο ακόμα (ήθελε καθάρισμα) μου πρότεινε να δω όλα τα δωμάτια του 5ου που ήταν ελεύθερα και είναι και στην ίδια τιμή. Μου είπε δε πως είναι πρόσφατα ανακαινισμένα και κατά τη δική της άποψη είναι καλύτερα από αυτό που είχα ζητήσει και είναι μάλιστα στην ίδια τιμή. Παίρνω λοιπόν τα κλειδιά και τσουπ στον 5ο (όντως έχει ένα ασανσερ μικρό).

Τα δωμάτια ήταν να μην ξέρεις πιο να πρωτοδιαλέξεις. Πεντακάθαρα, αρκετά ευρύχωρα (για το είδος του ξενοδοχείου), με ντουλάπες παρακαλώ, πολυθρόνα, 32'' flat tv... και το κορυφαίο? Τα μπροστινά είχαν τεράστια μπαλκόνια με θέα μέχρι την Ακρόπολη. Θα μου πεις τι να το κάνεις αλλά ρε μάγκες πληρώνεις που πληρώνεις, να μην έχεις ένα δωμάτιο της προκοπής να χαλαρώσεις πριν και μετά τη "μάχη". Μπάνιο μικρό μεν αλλά cossy και ντιζαινάτο δε, με γυάλινο διαχωριστικό στη ντουζιέρα για να μη βγαίνουν νερά. Επίσης είχε και διακριτικό φωτισμό πίσω και κάτω από το κρεβάτι που μπορούσες να του αλλάξεις χρώμα και φωτεινότητα με τη χρήση ενός τηλεκοντρόλ.

Και το καλύτερο? 2 ώρες έμεινα, ούτε αχ ούτε βαχ, ούτε περπατήματα ούτε τίποτα δεν άκουσα από εξωτερικούς θορύβους. Μπορεί να έτυχα στη μέρα αλλά εμένα αυτό με ικανοποίησε πολύ γιατί πολλές φορές μου έχει τύχει να μου χαλάσουν μια "συνεδρία" είτε οι καθαρίστριες, είτε εξωτερικοί θόρυβοι, είτε τα ζευγάρια τριγύρω.

Με λίγα λόγια το συγκεκριμένο ξενοδοχείο ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη για μένα και το συστήνω ανεπιφύλαχτα.
Noah_1
Ενεργό Μέλος
26
Πόντοι:
306
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kostasm2005

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Απριλίου, 2014
Δεκεμβριο ειχα παει κι εγω σε δωματιο του 5ου και δεν ειχε διαχωριστικο η ντουζιερα! μακαρι να εβαλαν σε ολα τα δωματια!
11 Απριλίου, 2014
Εχει απο την πίσω πλευρά διακριτική είσοδο και parking.
11 Απριλίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ναι εβαλαν......πρεπει να πηγα κι εγω σε αυτο που αναφερεις.....και το τιμησα δις (μια με διαχωριστικο και μια χωρις)
S
Sc0rpi0s
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3