Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 9 10
Ξενοδοχεία 28384
Γενική βαθμολογία

8.6
Χώρος (γενικά)

8.0
Καθαριότητα

9.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού/service

9.0
Διακριτικότητα

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Τιμιο Hotel για αυτα που προσφερει το Πρωτεας η για τους παλιοτερους Kissos!!
Τα αρκετα δωματια που εχω τιμησει εχουν ανεση χωρου,καλο πουτανιαρικο φωτισμο και καλα στρωματα στο κρεββατι!
Τα μπανια εχουν ντουζιερα και ως συνηθως ολα γινοντε πουτανα απο το νερο εκει μεσα οπως και στα περισσοτερα πορνοξενοδοχεια!
Η καθαριοτητα ειναι το δυνατο σημειο του ξενοδοχειου,στα θετικα οι σφραγισμενες πετσετες!
Αναμονη δεν υπαρχει καθολου,παιρνεις το κλειδι και ενα καρο τηλεκοντρολ και την κανεις για πανω..

Στα αρνητικα το παρκινγκ το οποιο στην περιοχη ειναι απλα απαγορευτικο αν πας με αμαξι..

Το αλλά στον τιτλο της κριτικης πηγαινει στην τιμη..25ε αυτη την εποχη ειναι πολλα λεφτα,μια τιμουλα στο 20αρικο νομιζω ειναι απολυτως fair!
gfe_lover
Σεβαστός
17
Πόντοι:
2.163
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Οκτωβρίου, 2013
Να 'σαι καλά φίλε!
Λόγω ανάγκης στην συγκεκριμένη περιοχή, σκέφτομαι να το τιμήσω τις επόμενες ημέρες και δεν υπήρχαν καθόλου κριτικές τον τελευταίο καιρό. Συμφωνώ γι' αυτό που λες για την συγκεκριμένη τιμή αλλά σε περιπτώσεις όπως η δική μου, θα μου βγει φθηνότερο λόγω βενζίνης. Υπάρχει βέβαια και το Άρεως το οποίο είναι φοβερό αλλά είναι ακριβότερο.
Και δύο ερωτήσεις: το 25€ είναι για 3ώρο σε απλό δωμάτιο, σωστά; Καθρέφτες υπάρχουν; (Το βίτσιο της κυρίας)
ΥΓ: Αυτή την μαλακία με τα μπάνια δεν μπορώ να καταλάβω γιατί την κάνουν ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ τα ξενοδοχεία, σιγά την επένδυση.
P
pgp74
15 Οκτωβρίου, 2013
Δεν ξερω να σου πω για ποσες ωρες ειναι γιατι λογω πιεσμενου ωραριου και δικο μου και της κοπελας δεν εχω κατσει ποτε πανω απο 2μιση ωρες!!
Ζητησε δωματιο που να εχει καθρεφτες γιατι δεν εχουν ολα!!
Αυτα που εχουν παντως θα σε αποζημιωσουν με την πολυ καλη οπτικη τους Χαμόγελο
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2