Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.3 3 10
Ξενοδοχεία 12081
Γενική βαθμολογία

1.0
Χώρος (γενικά)

1.0
Καθαριότητα

1.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού/service

1.0
Διακριτικότητα

1.0
Σχέση αξίας/κόστους

1.0
Μιλαμε για οτι χειροτερο μου εχει τυχει ποτε. ημουν στην περιοχη και λεω ας μην παω στο γνωστο,ας παω καπου αλλου. τι το θελα?
μπαινω μεσα,ζηταω δωματιο για λιγο κι ο ρεσεψιονιστ μου δινει το 22 και βαζει το 20ευρο στην τσεπη. ανεβαινουμε πανω με το ασανσερ,ανοιγω την πορτα και με το που μπαινουμε μεσα στο δωματιο μας παιρνει η ΜΠΟΧΑ απο την τουαλεττα.κοιταω μεσα δε φαινοταν τιποτα υποπτο αλλα η μποχα που αναδυοταν απο το σιφωνι ηταν απιστευτη. δε στεκοσουν ουτε για ενα λεπτο.πανω στο κρεββατι ειχε ατσαλα στρωμενο κατι σα ριχταρι μες στα λαδια,τριχες υπηρχαν παντου,τσαλακωμενα σεντονια,μαξιλαρια κλπ.φορτωσα κι εγω και λεω παμε να φυγουμε.κατεβαινω κατω (εκεινη την ωρα ηταν με αλλο ζευγαρι και εξυπηρετουσε)και τον αρχισα στο στολισμα και στα .εκεινος εκανε τον κινεζο οτι δεν ηξερε τιποτα,να μου δωσει αλλο δωματιο κι αλλα τετοια.εν τελει του πηρα πισω τα λεφτα και σηκωθηκαμε και φυγαμε.
μιλαμε για πολυ ξεφτιλα ο ανθρωπος και για το χειροτερο ξενοδοχειο που πηγα ποτε.
petergsp
Τιμημένος
191
Πόντοι:
41.813
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Sproxe Garsia, Εκλεκτικός, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Οκτωβρίου, 2013
Τό συγκεκριμένο άγαπητέ όντως έχει ένα θέμα........
Εχω να τό έπισκευθώ από τό 2004 , πού πήγα μέ κάποια Τόνια καλτερημιτζού.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1