Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 8 10
Ξενοδοχεία 26706
Γενική βαθμολογία

6.2
Χώρος (γενικά)

8.0
Καθαριότητα

6.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού/service

5.0
Διακριτικότητα

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Ημερομηνία, ενδεικτική.

Είμαι αρκετά παλιός πελάτης, μάλλον έχω καταλήξει στο συγκεκριμένο. Είναι σε σημείο με εύκολη πρόσβαση, σ' ένα δρομάκι κάθετο στην παραλιακή, 2 τετράγωνα παράλληλα στην Αλίμου. Σχετικά διακριτική η είσοδος καθώς κατεβαίνεις κάποια σκαλάκια, θέλει λίγο προσοχή καθώς απέναντι ακριβώς είναι σχολείο και είναι λίγο ρίσκο.

Τα απλά δωμάτια είναι πολύ μικρά, τα απλά+ είναι μια χαρά σε μέγεθος και πεντακάθαρα. Κρεββάτι και στρώμα καλό, δεν τρίζει τίποτα.

Σίγουρα VFM, πρέπει να προσέξουν το θέμα των μοκετών.

Και κάτι τελευταίο: Παρ' ότι έχω πάει αρκετές φορές, δεν έχω πετύχει ΠΟΤΕ κάποιον ευγενικό ή έστω μη στραβωμένο ρεσεψιονίστ όπως επίσης και το ότι δεν δίνουν απόδειξη αν δεν την ζητήσεις.
P
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Σεπτεμβρίου, 2013
Γιατι ειναι ρισκο επειδη ειναι απεναντι απο σχολειο? Θα κανονιζουμε να πηγαινουμε οταν δεν εχει διαλειμμα Μεγάλο χαμόγελο
03 Σεπτεμβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Το λέω γιατί το πρωί που πηγαίνουν τα παιδιά και το μεσημέρι που σχολάνε μαζεύει πάρα πολλούς γονείς που το νου τους έχουν στην είσοδο του ξενοδοχείου..... Ειδικά οι μαμάδες!Χμμμ;
P
pgp74
04 Σεπτεμβρίου, 2013
αυτο με τους ρεσεπιονιστ το επιβεβαιωνω...δυο φορες που εχω παει μου την βιδωσαν, γι'αυτο και δεν ξαναπαωΚουλ

κατα τα αλλα απλως καλο
05 Σεπτεμβρίου, 2013
Έχω πάει άπειρες φορές τον τελευταίο χρόνο στο συγκεκριμένο χοτελ (με γκόμενα και με call) ΠΟΤΕ δεν έχει δωμάτιο με 20αρικο και το χειρότερο του είναι το μπάνιο απορώ πως δεν έχει αναφερθεί ότι για να μπεις με την κοπέλα μαζι πρέπει να είσαι ο ηθαν χοκ από τις επικίνδυνες αποστολές... Πάντως είναι όντως διακριτικό (όταν δεν έχει σχολείο) σχετικά εύκολο παρκάρισμα (όταν δεν έχει event to bolivar απέναντι) και αρκετά καθαρό με πολύ καλά κρεβάτια... πάντως στον Άλιμο υπάρχουν γενικά πολλές επιλογές kai το συγκεκριμένο είναι από τα καλά
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4