Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 29 10
Ξενοδοχεία
44463
Γενική βαθμολογία
6.2
Χώρος (γενικά)
7.0
Καθαριότητα
6.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού/service
6.0
Διακριτικότητα
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Έχω γαμήσει άπειρες φορές στο Mary Plaza, έχω γαμήσει πρώην, πουτανάκια, παντρεμένες, αρραβωνιασμένες, της Παναγιάς τα μάτια... οι τιμές του παίζουν όχι πάντα από 22 ευρώ (Δευτέρα πρωϊ κάποτε έδωσα 17 ευρώ) ίσως να είναι χαμηλής προτίμησης ώρα. Και το ανώτερο που έδωσα για την σουϊτα 32 ή 34 ευρώ αν θυμάμαι. Φωτάκια είναι το σήμα κατατεθέν του μαγαζιού, Έχω γαμήσει στα περισσότερα δωμάτια. Προτιμήστε των επάνω ορόφων 3ο, 4ο κτλ. μου φάνηκαν κάπως λιγότερο μέτρια και απλά από των κάτω ορόφων. Προσωπικό κάτι μουνάκια εξυπηρετικά, καθαριότητα καλή αλλά έχω πετύχει και σε μέτρια μια-δυό φορές. Στα μείον του ξενοδοχείου το γεγονός ότι πρέπει να πληρώσεις πριν ανέβεις εδώ και κανά χρόνο πλέον(φοβούνται ότι δεν θα τα πάρουν???) το οποίο είναι λίγο ασυνήθιστο έως ελαφρώς αγενές. Παιδιά φορτώστε μια 30αρού στην τσέπη (οι καφέδες και τα ποτά είναι πολύ φτηνά) και Γαμήστε κανά 2μισάωρο(+30 λεπτά μπανάκι και φιλοσοφική συζήτηση μετά το σεξ με την γκόμενα. Μην ξεπεράσετε τις 2,5-3 ώρες γιατί η χρέωση μπορεί για 30' παραπάνω να πάει στα 44 ευρώ ή κάτι τέτοιο το οποίο μου έτυχε μια φορά... Σταθερή αξία για μένα το Mary!
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού