Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 106 10
Ξενοδοχεία 134423
Γενική βαθμολογία

5.8
Χώρος (γενικά)

8.0
Καθαριότητα

7.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού/service

7.0
Διακριτικότητα

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Υπερτιμημένο το συγκεκριμένο ξενοδοχείο και εξηγούμε παρακάτω γιατι
-εχει πάντα πολύ κόσμο , αρα και αναμονη στην ρεσεψιον που είναι και στριμόκωλα σαν χωρος με το ασανσερ δίπλα...
- η ρεσεψιονιστ έχει μάθει το ποιημα και λέει 'δεν εχουμε απλό δωμάτιο" αναγκάζοντας σε να πάρεις ενα πιο ακριβό για να μην περιμένεις σα μαλάκας να αδειασει (και καλά) ενα απλο...έτσι και εγω αναγκάστικα να πάρω ενα σπεσιαλ δωμάτιο (μεξικανικο)
- παρκινγκ στους γυρω δρόμους σχεδον αδύνατο
- εισοδός υπερυψωμένη , για να σε βλέπουν όλοι, και επιπλέον δεν υπάρχει "πισω " διακριτική είσοδος
-το χοτέλ διαθέτει μόνο εναν ανελκυστηρα, ο οποίος σταματά σε όλους τους ορόφους. Αποτέλεσμα να μετακινείσαι μαζί με αλλους μπου μπαινοβγαίνουν απο όροφο σε όροφο...εμενα μου έτυχε το εξης "τυχερο": καθβς ανεβαινα στο δωμάτιο με τη συνοδό μου, σταμάτησε το ασανσερ στον 2 και μπήκε cg που είχα πάρει πριν κάτι ημέρες σε ΄΄αλλο ξενοδοχείο!! και μας κοίταζε περίεργα...Κουλ
-Τα δωματια , οκ καθαρά και με στηλ, που εμένα προσωπικά δεν με συγκινεί γιατι ορισμένα τα θεωρώ πολύ "φορτωμένα" και κιτς...Το μπάνιο τιποτα το ιδιαίτερο και το πιο βασικό τι να τα κάνεις τα στυλατα δωμάτια όταν όλες οι πορτες είναι καρυδότσουφλα και αρχαίες και προσφέρουν μηδενικη ηχομόνωση απο τον διαδρομο με αποτέλεσμα να ακους και να σε ακουνε ολοι οσοι βρισκονται στο διαδρομο?
δεν νομίζω να το ξαναπροτιμήσω
ZeroTolerance
Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
492
Πόντοι:
42.697
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 MIG-35, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, CHRIS1971 και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Δεκεμβρίου, 2012
Φίλε σωστά τα λες πάνω κάτω και αυτό με το ασανσέρ είναι όντως ενοχλητικό (ειδικά όταν έχει κόσμο στην ρεσεψιόν και εσύ περιμένεις 5 λεπτά να κατέβει...). Σχετικά με το πάρκινγκ πάντως, έχει ένα στενάκι πιο κάτω, δικό του πάρκινγκ το οποίο είναι και δωρεάν.
22 Δεκεμβρίου, 2012
Μακριά κ αλάργα από το συγκεκριμένο πορνοχοτελ ,έχει κουράσει φοβερα ειδικά τελευταία
23 Δεκεμβρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

φιλε , εχει δωρεαν υπογειο παρκινκ λιγα μετρα απο το ξενοδοχειο, κριμα δεν το προσεξες
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3