Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 83 10
Ξενοδοχεία 82551
Γενική βαθμολογία
 
6.2
Χώρος (γενικά)
 
7.0
Καθαριότητα
 
8.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού/service
 
7.0
Διακριτικότητα
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Πρώτη μας επίσκεψη στο ξενοδοχείο πριν από περίπου 2 εβδομάδες. Θέλαμε κάτι πιο ιδιαίτερο από λίγες ώρες, οπότε είχαμε αποφασίσει για διανυκτέρευση. Η μέρα ήταν καθημερινή και είχαμε σχεδόν τα περισσότερα δωμάτια από αυτά που είχαμε δει στο site διαθέσιμα, αν και η κοπέλα στη ρεσεψιόν μας έδειξε ότι έχει κι άλλα δωμάτια που δεν αναφέρονται στο site. Μας εξήγησε ό,τι επιπλέον υπήρχε. Η ίδια η υπηρεσία της υποδοχής ήταν συνεννοήσιμη και γενικά τυπική.

Επιλέξαμε το Playboy, ωραίο δωμάτιο με πράσινο και άσπρο χρώμα. Έχει και pvc καναπέ για γούστα. Το δωμάτιο περιποιημένο και καθαρό και το μπάνιο του σε άψογη κατάσταση, αλλά χωρίς κουρτίνα. Μάλιστα θυμίζει περισσότερο «ξενοδοχειακό» μπάνιο από το Πρίαμος Ι. Το κρεβάτι ευρύχωρο και ήταν μια χαρά και για ύπνο.

Σε γενικές γραμμές ωραία περάσαμε, ακούγαμε και γαμήσια από τα πέριξ (που εμάς τουλάχιστον μας αρέσει), έχει συγκοινωνία κοντά (στάση τραμ και λεωφορείου σχεδόν απέναντι), οι τιμές του καταλόγου (αν θυμάμαι καλά) μου φανήκαν λογικές αν λάβεις υπόψη ότι δεν είναι καφετέρια, έχει και ενημερωτικά καναλάκια…

Τα αρνητικά ήταν πως τελικά δεν ήταν και πολύ καλή επιλογή για διανυκτέρευση γιατί τα γαμήσια ακούγονται όλο το βράδυ (όχι μόνο οι φωνές αλλά και τα κρεβάτια, φωνές από το διάδρομο, το περπάτημα, τα τακούνια στο πάτωμα κλπ) και ο ύπνος το βράδυ ήταν δύσκολος. Επίσης το check out είναι στις 12:00, που σημαίνει ότι για να «ρίξεις» και ένα πρωινό πρέπει να βάλεις… ξυπνητήρι! Επίσης, λιγότερο σημαντικό, οι τσόντες παίζανε σε λούπα όλη μέρα βλέποντας τα ίδια ξανά και ξανά, μερικά έμεναν πολύ ώρα στο μενού πριν πατήσει κάποιος το play, ενώ σε άλλα κανάλια δεν έπαιξε τίποτα όλη μέρα. Δεν είναι τρελό παράπονο, αλλά προσωπικά τη θέλω τη τσοντούλα να είναι κομπλέ.

Κάτι πιο σημαντικό: η πλαϊνή είσοδος δε φάνηκε να είναι προσβάσιμη (είχε και κατεβασμένα ρολά το βράδυ) και όταν πήγαμε να μπούμε από την κεντρική είσοδο το βράδυ μετά από βόλτα έπρεπε να χτυπήσουμε κουδούνι και να περιμένουμε να μας ανοίξει κάποιος, γιατί την κλείνουν. Είναι λίγο θέμα για όσους δε θέλουν να μείνουν εκτεθειμένοι σε άσχετα βλέμματα. Εξ ού και το 5 στη διακριτικότητα. Επίσης το πάρκινγκ είναι έξω από την είσοδο του ξενοδοχείου ακριβώς, αλλά στα γύρω στενά όλο και κάτι βρίσκεις.

Λοιπόν, ανακεφαλαιώνοντας είναι καλό για λίγες ώρες (όχι διανυκτέρευση - αφού με τα ίδια χρήματα βρίσκεις υποθέτω και καλύτερα), το δωμάτιο ήταν αξιοπρεπέστατο, ρεσεψιόν κομπλέ, εύκολα προσβάσιμο με ΜΜΜ. Σίγουρα θα υπάρχουν και καλύτερα, αλλά για τη δουλειά που το θέλουμε μια χαρά είναι.


Το ευτράπελο ήταν πως ακόμα και στις 9:00 και 10:00 με 10:30 το πρωί ακούγαμε γαμήσια. Και δυνατά γαμήσια, με φωνές και κραυγές! Όχι φλώρικα… Γλώσσα
Μας έκανε λίγο εντύπωση, αλλά σκεφτόμασταν ότι μπορεί να είναι άνθρωποι που καταφέρνουν και «την κάνουν» από τις δουλειές τους για λίγο και πάνε να στριμώξουν κανένα γκολάκι.
CuriousCouple
Μέλος
Εγγραφή:
6 Μαρ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
6
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού