Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 106 10
Ξενοδοχεία 136255
Γενική βαθμολογία

7.0
Χώρος (γενικά)

7.0
Καθαριότητα

7.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού/service

8.0
Διακριτικότητα

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Το Prive το γνωρίζω από παλιά όταν και ήμουν τακτικός πελάτης του.

Η ημερομηνία επίσκεψης μου είναι ενδεικτική.

Είχα αρκετά χρόνια να το επισκεφτώ και μπορώ να πω ότι παραμένει στο ίδιο καλό επίπεδο όπως και τότε. Αποτελεί μια όμορφη εξαίρεση στην υποβαθμισμένη περιοχή αλλά εξυπηρετεί πάρα πολύ η θέση του λόγω ότι είναι πάρα πολύ κοντά στο μετρό. Το θέμα του πάρκιν είναι λόγο δύσκολο αν οι λίγες θέσεις που έχει είναι κατειλημένες αλλά έχει και το κακό ότι αυτές βλέπουν στο δρόμο και είναι εύκολο να αναγνωρίσει κάποιος το αυτοκίνητο σου μια και υπάρχει φανάρι ακριβώς μπροστά στο πάρκιν. Στο εσωτερικό του τώρα υπάρχει άμεση εξυπηρέτηση χωρίς ιδιαίτερη καθυστέρηση. Τα δωμάτια του είναι καθαρά με σφραγισμένες πετσέτες και ατομικά αφρόλουτρα και σαμπουάν. Κάποια δωμάτια διαθέτουν στρογγυλά κρεβάτια και γενικά η διακόσμηση είναι σε καλό επίπεδο. Τα περισσότερα μπάνια έχουν πλακάκια από ψηφίδα που σε πάνε σε άλλες εποχές. Επίσης υπάρχουν και όρθια υδρομασάζ. Σίγουρα μια μικρή βελτίωση της αισθητικής του θα βοηθούσε σε πιο ευχάριστη παραμονή και θα έκανε το κόστος των 24 ευρώ να μην δείχνει ελαφρά τσιμπημένο. Αν ήταν στα 20 ευρώ θα του έδινα πολύ υψηλότερο βαθμό στη σχέση ποιότητας - τιμής.
cosgeor
Ενεργό Μέλος
17
Πόντοι:
231
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Ιανουαρίου, 2012
εγω πηγα προχθες και μου δοθηκε η εντυπωση οτι το χουν παρατησει εντελως!το δωματιο που πηγα(103) ηταν χαλια,το χειροτερο που εχω παει...και στο πατωμα ειχε μαυριλες απο υγρασια!ακομα και τα χαρακτηριστικα μπλε φωτα στο εξωτερικο ηταν σβηστα,εκτος απο ελαχιστα!για οικονομια?τι να πω...
31 Ιανουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Αν θυμάμαι καλά μου έδωσαν το 110. Ήταν μια χαρά άνετο και περιποιημένο. Ίσως κάποια δωμάτια να έχουν χρησιμοποιεί πολύ περισσότερο σε σχάση με κάποια άλλα και να χρειάζονται ανακαίνηση. Που καιρός όμως για έξοδα τέτοιες εποχές...!!!
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2