Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 106 10
Ξενοδοχεία 134423
Γενική βαθμολογία

7.2
Χώρος (γενικά)

7.0
Καθαριότητα

8.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού/service

7.0
Διακριτικότητα

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ (205)

χθεσινη επισκεψη με το μωρο στον εν λογο γαμηστρωνα προσβαση στο ξενοδοχειο δυσκολη ειδικα αν εχεις μεγαλο αμαξι παραειναι στενα και με τα παρκαρισματα περνας τσιμα τσιμα ευτυχως που διαθετει παρκινγκ
η υποδοχη πολυ καλη με εναν τυπακο που σκιστηκε για να μας εξυπηρετησει καθως συνεχεια ρωτουσα
το δωματιο ηταν σχεδον τελειο πολυ καθαρο πολυ ομορφο διεθετε κρυφους φωτισμους οπτικες ινες καθρεφτη υδρομασαζ μεγαλο κρεβατι πετσετες καθαρες και τα γνωστα σαπουνακια.στα μειον η ελλειψη παντοφλων και μιας κουρτινας για τη ντουζιερα και καπου για να κρεμασουμε τα ρουχα γιατι στη πρασινη πολυθρονα ειχα σκοπο για αλλα κολπα ΓλώσσαΚουλ
ο χωρος εχει απο τις καλυτερες ηχομονωσεις (αν και δεν με χαλαει εμενα να ακουω τη διπλανη να φωναζει και να αναστεναζει του ναντιον μαλιστα με φτιαχνει)
η τιμη ηταν 40 γιουρια αλλα αυτο που με παραξενεψε ηταν οτι μου τα ζητησαν προκαταβοληκα δεν μου εχει ξανασυμβει σε αλλα ξενοδοχεια
οσο αναφορα την αναμονη δεν ειχε καθολου και μαλιστα ειχε και πληθωρα δωματιων για επιλογη γουστων και βαλαντιων

ελπιζω να ξαναεπισκεφτω το συγκεκριμενο αν και με βολευουν τα υπολοιτα στα βορεια παντως την επομενη θα εχω παρει και δωρο για εμενα και τη γυναικα μου μια αλλη γυναικα ελπιζω εδω να μην χρεωνουν διπλη ταριφα οπως σε καποιο αλλο συγκεκριμενο απαραδεκτο των βορειων
Μέλος
7
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού