Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 45 10
Ξενοδοχεία 66830
Γενική βαθμολογία
 
7.4
Χώρος (γενικά)
 
8.0
Καθαριότητα
 
8.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού/service
 
7.0
Διακριτικότητα
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Μετά από καιρό ξαναεπισκεφθήκαμε το Attiki. Πήγα πρώτη, θέλαμε τη σουίτα "Αφροδίτη" αλλά επειδή μόλις είχαν βαφτεί οι τοίχοι, δεν γινόταν να μας δώσουν αυτό το δωμάτιο. Είδα τα υπόλοιπα που ήταν διαθέσιμα και διάλεξα το στούντιο "Αρμονία", είχαμε ξαναπάει κιόλας και μου αρεσε. Έχω την εντύπωση πως έβαψαν κι αυτού του δωμάτιου τους τοίχους. Πολύ καλό. Γενικά δε περιμενα καθόλου, ήταν νωρίς το μεσημεράκι και δεν ήταν όλα τα δωμάτια γεμάτα.

Μπαίνοντας στο δωμάτιο, για πρώτη φορά άκουγα τους δίπλα. Δε με χαλάει καθόλου γενικά, κάποιες φορές μπορεί να με καυλώσει κιόλας. Περιμένοντας το έτερον ήμισυ, παρατήρησα λίγο παραπάνω τον χώρο. Το δωμάτιο δε μύριζε καθόλου, κλασικά ήταν καθαρότατο. Decent αφρόλουτρο, καινούργιες πετσέτες και σεντόνια, κανένα ίχνος τσιγαρίλας. Ωραίο δωμάτιο γενικά με πολύ ωραίο φωτισμό. Στα μείον η θέση του κλιματιστικού, "χτυπάει" πάνω στο κρεβάτι απ'τα πλάγια.

Ο τίτλος της κριτικής αυτής οφείλεται στη συμπεριφορά του τύπου στη ρεσεψιόν. Δεν τον έχουμε ξαναδει αλλά όπως κι όλοι οι υπόλοιποι που έχουμε συναντήσει στο Attiki ήταν ευγενέστατος και διακριτικότατος! Όταν περάσαμε το μισάωρο, δε μας πηρε τηλέφωνο, πήρε γύρω στο 45λεπτο και έλεγε συνέχεια συγγνώμη για τη διακοπή κλπ. Εμείς προφανώς και θα πληρώναμε την +1 ώρα αλλά δε δεχόταν με τίποτα γιατι, είπε, έπρεπε να πάρει νωρίτερα. Με το χαμόγελο στα χείλη μας είπε κι ευχαριστώ πολύ και φύγαμε.

Για πάρκινγκ δεν έχω ιδέα αν βολευει ή όχι αλλά γενικά είναι εύκολη η πρόσβαση, τόσο με ταξι από κέντρο (από Ομόνοια χρεώνεται η μινιμουμ ταρίφα) όσο και με Μ.Μ.Μ. (λεωφορεία).

Μπορεί να μην είναι σαν άλλα fuck hotels με τα τέλεια θεματικά δωμάτια (απ'τις σουίτες του Attiki μόνο η Αφροδίτη μου αρέσει προς το παρόν) αλλά τα απλά δωμάτια τους είναι μια χαρά και καθαρά. Προσθέτοντας τη λογική τιμή των 18-23 ευρώ και την άριστη συμπεριφορά του προσωπικού, είναι μια πολύ καλή επιλογή για το κέντρο.
CuriousCouple
Μέλος
Εγγραφή:
6 Μαρ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
6
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού