Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 106 10
Ξενοδοχεία 134453
Γενική βαθμολογία

8.8
Χώρος (γενικά)

8.0
Καθαριότητα

8.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού/service

10.0
Διακριτικότητα

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Πρώτη φορά σε αυτό το ξενοδοχείο και έχω να πω καλά λόγια, γιατί είναι...ακριβώς αυτό που πρέπει να είναι, χωρίς ψευτοπολυτέλεια, ψευτοκαθαριότητα και να σου στοιχίζει ο κούκος αηδόνι! Έχει βέβαια πολλές επιλογές, δηλαδή διάφορα δωμάτια "θεματικά" ή σουίτες με ακριβότερες τιμές, όμως εγώ διάλεξα ένα απλό δωμάτιο με 25 ευρώ και μπορώ να πω ότι ήταν καλό για τα λεφτά του, με όλα όσα χρειάζονται (μπάνιο, ντους, τηλεόραση, αποτελεσματικό κλιματιστικό), με ζεστή διακόσμηση, χωρίς περίεργες μυρωδιές που συναντάς συχνά σε ξενοδοχεία και με έναν τοίχο - καθρέφτη, ο οποίος...το διπλασίαζε!

Στα αρνητικά η έλλειψη κουρτίνας στη ντουσιέρα, με αποτέλεσμα να πλημμυρίζει το μπάνιο ύστερα από το ντους - μα καλά, τόσο δύσκολο είναι είτε να βάλουν κουρτίνα είτε να έχουν μια κλειστού τύπου ντουσιέρα; Και δεν αναφέρομαι μόνο στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο αλλά και σε άλλα που υποτίθεται ότι είναι πολυτελέστερα (τρομάρα τους). Επίσης, το "εκπαιδευτικό πρόγραμμα" της τηλεόρασης είχε...χιόνια στα δυο από τα τέσσερα σχετικά κανάλια. Τέλος, το σαπούνι παραλίγο να τελειώσει στο ντους, γιατί δεν το είχαν αλλάξει έγκαιρα (βέβαια έφτασε, αλλά θα μπορούσε να έχει υπάρξει πρόβλημα, ήταν στη μούργα).

Η γενική εντύπωση όμως είναι θετική. Να προσθέσω ότι παίρνει πόντους από το πάρκινγκ (που εμένα δεν μου χρειάστηκε, είναι όμως πολύτιμο) και από την κοπέλα στη ρεσεψιόν, η οποία είναι εξαιρετική τόσο σε συμπεριφορά όσο και σε εμφάνιση, σου έρχεται μάλιστα ο πειρασμός να τη ρωτήσεις...αν δέχεται να ανέβει μαζί σου σε κανά δωμάτιο! Εννοείται ότι δεν ρώτησα, να είμαστε σοβαροί...

Καλή επιλογή λοιπόν ο Πρίαμος και θα τον ξαναεπισκεφτώ.
flyingdutchman
Ανώτερος
42
Πόντοι:
6.040
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού