Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 106 10
Ξενοδοχεία
134422
Γενική βαθμολογία
8.6
Χώρος (γενικά)
9.0
Καθαριότητα
9.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού/service
8.0
Διακριτικότητα
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Έχω γυρίσει μερικά ξενοδοχεία του είδους. Αποφάσισα να πάω και σ' αυτό μετά από κάποια διαφημιστικά που είχα δει. Κατ' αρχήν στην περιοχή στην οποία βρίσκεται απλά δεν παρκάρεις. Έτσι το πάρκινκ που έχει το ίδιο το ξενοδοχείο παρακάτω είναι σωτήριο. Βρίσκεται σε μια ήσυχη γειτονιά, χωρίς πολλά αδιάκριτα βλέματα. Πήραμε ένα δωμάτιο με τζακούζι το οποίο κάνει 40€. Επίσης ένας καφές, ένα εμφιαλωμένο νερό και ένα καταπληκτικό πιάτο με σολωμό και διάφορα άλλα, 12€. Ο χώρος στο δωμάτιο πολύ καθαρός. Ο καλλίτερος που έχω δει σε τέτοια ξενοδοχεία. Μας έδωσαν ένα μωβ δωμάτιο με πολύ καλή διακόσμηση και ατμόσφαιρα. Έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά στον τομέα αυτό, αλλά είναι και λίγο πιο ακριβό από άλλα. Το μπάνιο μεγάλο με πορτοκαλί πλακάκια. Όλα είναι μέσα στο χρώμα. Θορύβους από διπλανά δωμάτια δεν άκουσα. Το τζακούζι τεράστιο το οποίο και τιμήσαμε με μόνο μειωνέκτημα ότι δεν καταφέραμε να λειτουργήσουμε. Το είπαμε στη ρεσεψιόν φεύγοντας, διότι μας ρώτησαν αν περάσαμε καλά και δείχνοντας μεγάλο ενδειαφέρον μας είπαν γιατί δεν τους φωνάξαμε να μας το δείξουν. Τέτοια ώρα τέτοια λόγια. Πάντως κλείνοντας είναι ο καλλίτερος χώρος που έχω επισκευτεί σε τέτοιου είδους ξενοδοχεία. Στα συν το πιάτο με τον σολωμό! Έκπληκτικό.
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού