Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 41 10
Ξενοδοχεία 52858
Γενική βαθμολογία

7.6
Χώρος (γενικά)

7.0
Καθαριότητα

8.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού/service

8.0
Διακριτικότητα

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Επίσκεψη για συνεύρεση με το...απόλυτο στανταράκι, την οποία χρειάστηκα για να μου φύγουν οι κακές αναμνήσεις (μα πώς μένουν μέσα μου οι άτιμες...) από τις κακές εμπειρίες που περιέγραψα στις δυο προηγούμενες κριτικές μου. Για τη συνεύρεση καθεαυτή δεν θα γράψω κάτι, επειδή δεν θέλω να επαναλαμβάνομαι - δηλαδή ισχύουν ακριβώς όσα έχω αναφέρει παλιότερα! Για το ξενοδοχείο, όμως, αξίζει μια κριτική.

Λοιπόν, εγώ δεν τρελάθηκα κιόλας!... Ζήτησα ένα δωμάτιο μακρυά από τους θορύβους της Εθνικής Οδού και μου το έδωσαν, αλλά δεν μπορώ να πω ότι ήταν κάτι το σπέσιαλ. Δηλαδή ήταν μικρό, απλό, με συνηθισμένη καθαριότητα (όχι βρώμικο δηλαδή αλλά ούτε και άστραφτε), χωρίς κάτι το εξαιρετικό. Δεν είδα να έχει κάτι καλύτερο από άλλα ξενοδοχεία του είδους... Άντε να βάλω στα θετικά του τα...τρία "εκπαιδευτικά" προγράμματα της τηλεόρασής του, που προέρχονταν και τα τρία από την Private, κάτι το οποίο τουλάχιστον εξασφαλίζει ένα μίνιμουμ ποιότητας...

Και όλα αυτά σημαίνουν ότι τα τριανταέξι ευρώ της τιμής του είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ! Ειδικά αν θέλεις να καθήσεις εκεί μόνο για το συνηθισμένο διάστημα των 1-2 ωρών. Εντάξει, αν καθήσεις περισσότερες ώρες (αφού, όπως διαβάζω, μπορείς να αράξεις εκεί κανά πεντάωρο-εξάωρο με αυτή την τιμή) συμφέρει. Όπως συμφέρει και το δωρεάν ποτό ή αναψυκτικό που προσφέρεται τις Κυριακές. Και ευπρόσδεκτη είναι και η κάρτα μέλους, με τη μια επίσκεψη στις δέκα δώρο, που αναφέρει ένας άλλος συναγωνιστής. Όμως, αυτές τις προσφορές συνήθως δεν είμαστε σε θέση να τις εκμεταλλευτούμε, επομένως, μάλλον για πανάκριβο πακέτο πρόκειται...

Και να πω την αλήθεια, δεν θα πήγαινα εκεί, αλλά...έτσι βόλευε την κυρία για κάποιους προσωπικούς της λόγους - και δεν ήθελα να της χαλάσω το χατήρι.

Συμπερασματικά: ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΕΚΕΙ! Ή αν είστε τακτικοί και συχνοί πελάτες. Αλλιώς, για τον συνηθισμένο περιστασιακό χρήστη υπάρχουν ισάξιες επιλογές σημαντικά φθηνότερες. Και δυστυχώς σήμερα και το ευρώ μετράει...
flyingdutchman
Ανώτερος
42
Πόντοι:
6.040
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού