Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 45 10
Ξενοδοχεία 66830
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Χώρος (γενικά)
 
7.0
Καθαριότητα
 
8.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού/service
 
7.0
Διακριτικότητα
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Το έχουμε επισκεφθεί δύο φορές, την πρώτη θέλαμε απλά ένα δωμάτιο και μας έδωσαν το 8 και την δεύτερη πήραμε την σουίτα "Αφροδίτη".
Και τις δύο φορές δεν είχαμε πάει σε "ώρες αιχμής" (μεσημέρι-απογευματάκι είμασταν εκεί) κι έτσι δεν αντιμετωπίσαμε κάποιο πρόβλημα με την αναμονή. Την δεύτερη φορά μόνο περιμέναμε λίγο για να μας ετοιμάσουν την σουίτα.

Στην υποδοχή, οι δύο κύριοι που μας υποδέχθηκαν (διαφορετικοί κάθε φορά) ήταν ευγενέστατοι, εξυπηρετικοί, διακριτικοί και γενικά, ευχάριστοι. Ο κύριος που ήταν στην ρεσεψιόν την πρώτη φορά μας ρώτησε αν ήταν η πρώτη μας επίσκεψη στο ξενοδοχείο, πώς μάθαμε για την ύπαρξή του, αν το βρήκαμε εύκολα και άλλα τέτοια και καθώς μας έδινε τα τηλεχειριστήρια και το κλειδι, μας ενημέρωσε πως μιας και ήταν η πρώτη μας επίσκεψη στο Attiki, τα ποτά θα ήταν κερασμένα. Ο άλλος κύριος, (την δεύτερη φορά) ήταν το ίδιο ευγενικός, ίσως πιο συγκρατημένος αλλά διακριτικός κι αυτός. Εκτιμήσαμε και οι δύο ιδιαίτερα την στάση τους αυτή, μας έκαναν να νιώσουμε πολύ άνετα.

Το απλό δωμάτιο είναι κάπως μικρό, αλλά με κάποιο τρόπο, καταφέρνει να χωράει ό,τι είναι απαραίτητο... αν εξαιρέσουμε την τουαλέτα, η οποία είναι εκτός δωματίου και είναι κοινόχρηστη! Η ντουζιέρα, όμως, είναι εντός του δωματίου και είναι μια χαρά, με ωραία τζάμια, άφθονο ζεστό νερό και αφρόλουτρο της προκοπής. Στο πάτωμα μπροστά από τη ντουζιέρα είχε μια πετσετούλα, το βρήκα ωραία κίνηση. Το μέγεθος του κρεβατιού ήταν μια χαρά, τα σεντόνια (όπως και οι πετσέτες) καθαρά, είχε μια κουβερτούλα στην καρέκλα και στα κομοδίνα είχε καταλόγους για το bar του ξενοδοχείου (πήραμε δύο ποτά, η ποσότητα ήταν αντάξια της τιμής τους) καθώς και ένα κατάλογο με sex toys σε καλές τιμές κι αυτά. Απέναντι απ'το κρεβάτι είχε έναν καθρέφτη που "έπιανε" όλο το κρεβάτι και πάνω απ'αυτόν είχε μεγάλη επίπεδη τηλεόραση με 3-4 τσοντοκάναλα αλλά και τα "κανονικά" κανάλια. Το κλιματιστικό είναι σε σωστή θέση, η γενική θερμοκρασία του δωματίου επίσης καλή.
Βλέποντας τις σουίτες στην ιστοσελίδα του ξενοδοχείου, αυτή που μας άρεσε περισσότερο από θέμα διακόσμησης ήταν η "Αφροδίτη". Είναι όντως ωραία διακοσμημένο το δωμάτιο, δεν διαφέρει απ'ό,τι βλέπει κανείς στο site... Απλά το ενυδρείο φυτών το οποίο αναφέρεται στην περιγραφή δεν είχε ούτε φως ούτε τίποτα και το όρθιο υδρομασάζ στη ντουζιέρα δεν είναι και τόσο πρακτικό μιας και επειδή είναι ντουζιέρα αφενός δεν έχεις και τόσο χώρο για να το απολαυσεις κι αφετέρου δε γλυτώνεις να βραχούν τα μαλλιά σου (για τις γυναίκες αυτό είναι ένα θεματάκι). Κατα τα άλλα, άνετος χώρος, με καρέκλες και τραπεζάκι, τηλεόραση σαν του απλού δωματίου, κλιματισμός, ντουζιέρα (ισχύουν τα ίδια με το απλό δωμάτιο), νιπτήρας, πολύ ωραίος φωτισμός και στρογγυλό κρεβάτι σε κομπλέ μέγεθος.

Από καθαριότητα και τα δύο δωμάτια ήταν μια χαρά (ή, τέλος πάντων, έτσι φαινόταν). Νιώθεις αμέσως άνετα, τα δωμάτια μυρίζουν ωραία (χωρίς να είναι αποπνιχτική αυτή η μυρωδιά και ΕΥΤΥΧΩΣ χωρίς να μυρίζει "τσιγαρίλα"), πετσέτες και σεντόνια αλλαγμένα.

Στον χώρο του ξενοδοχείου, έξω από τα δωμάτια, ακούγεται μουσική... Δεν είναι τυχαία η κίνηση αυτή, η μόνωση είναι αρκετά φτωχή. Εμείς την πρώτη φορά δεν ακούσαμε τίποτα όσο είμασταν στο δωμάτιο, μόνο όταν βγήκαμε για να φύγουμε. Την δεύτερη φορά ακούγαμε να περνάνε απ'έξω οι καθαριστριες και λίγη φασαρία απ'το μπαλκόνι του δωματίου η οποία σταμάτησε μόλις κλείσαμε το τζάμι.

Φεύγοντας, πληρώσαμε για το απλό δωμάτιο 20 ευρώ και για την σουίτα 29-30 ευρώ.

Για το πάρκινγκ καθώς και για την πρόσβαση με αυτοκίνητο δεν μπορούμε να εκφέρουμε γνώμη μιας και πήγαμε με λεωφορείο αν και δε φαίνεται και πολύ βολικό να πάει κανείς με αμάξι. Η πρόσβαση με το λεωφορείο ήταν εύκολη πάντως και αρκετά κοντά στο ξενοδοχείο έχει φαρμακείο και μεγάλο σούπερ μάρκετ.

Εν κατακλείδι: καθαρά και ωραία δωμάτια. Σχετικά εύκολη πρόσβαση απ'το κέντρο. Ευχάριστη και ευγενική εξυπηρέτηση. Προσεγμένες λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά απ'τα άλλα ξενοδοχεία που έχουν τα απλά δωμάτια στα 20-25 ευρώ.

υ.γ. λόγω ανηλειμμένων υποχρεώσεων, η κριτική μας άργησε να αναρτηθεί... περίπου 3 μήνες. Η τελευταία μας επίσκεψη στο Αttiki Evans ήταν τα Χριστούγεννα. "Kάλλιο αργά..." που λέει και ο λαός Μεγάλο χαμόγελο
CuriousCouple
Μέλος
Εγγραφή:
6 Μαρ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
6
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού