Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 106 10
Ξενοδοχεία
134423
Γενική βαθμολογία
5.0
Χώρος (γενικά)
5.0
Καθαριότητα
5.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού/service
5.0
Διακριτικότητα
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Ψαχνοντας για καλο ξενοδοχειο για να γαμησω επεσε το ματι μου στον Πριαμο. Μπηκα στη σελιδα τους και πραγματικα εντυπωσιαστικα.
Ηθελα λοιπον να παω την επομενη μερα με το ραντεβου μου οποτε σηκωνω το τηλ και τους παιρνω.
-Γεια σας
-Γεια σας
-Θελω για αυριο το πρωι ενα δωματιο που βλεπω τωρα στο site σας
- Δεν γινετε να σας κλεισουμε δωματιο, θα πρεπει να ερθετε εδω και να το ζητησετε επιτοπου
-Γιατι μα θελω το συγκεκριμενο, και αν εκεινη την ωρα το εχει παρει καποιος αλλος?
-Λυπαμαι δεν γινετε, δεν το κανουμε
-Μα δεν θελω να ερθω εκει και να περιμενω χωρια που θελω συγκεκριμενο δωματιο, δεν εχω προβλημα να σας το προπληρωσω κιολας
-Δεν ξερω θα πρεπει να μιλησετε με την υπευθυνη
-Ωραια δωστε τη μου
-Δεν ειναι εδω θα πρεπει να καλεσετε σε μια ωρα παλι
Ενταξυ και κλεινω
Ξαναπαιρνω σε μια ωρα
Το σηκωνει αλλη τηλεφωνητρια
παλι η ιδια ιστορια, παλι με παρεπεμψε στην υπευθυνη που παλι ελειπε
Μονο που αυτη τη φορα η υπευθυνη θα ερχοταν την επομενη το πρωι τοτε που ηθελα να παω και εγω
Οποτε μη εχοντας ορεξη να ξενερωσω παραπανω τους παρατησα και τελικα πηγα σε ξενοδοχειο μη γαμηστρονα στους αμπελοκηπους
Μουκοστισε κατι παραπανω αλλα δεν με ζαλισε παραπανω κανεις.
Μαλακια τους θα επρεπε να καναν κρατησεις.
Ηθελα λοιπον να παω την επομενη μερα με το ραντεβου μου οποτε σηκωνω το τηλ και τους παιρνω.
-Γεια σας
-Γεια σας
-Θελω για αυριο το πρωι ενα δωματιο που βλεπω τωρα στο site σας
- Δεν γινετε να σας κλεισουμε δωματιο, θα πρεπει να ερθετε εδω και να το ζητησετε επιτοπου
-Γιατι μα θελω το συγκεκριμενο, και αν εκεινη την ωρα το εχει παρει καποιος αλλος?
-Λυπαμαι δεν γινετε, δεν το κανουμε
-Μα δεν θελω να ερθω εκει και να περιμενω χωρια που θελω συγκεκριμενο δωματιο, δεν εχω προβλημα να σας το προπληρωσω κιολας
-Δεν ξερω θα πρεπει να μιλησετε με την υπευθυνη
-Ωραια δωστε τη μου
-Δεν ειναι εδω θα πρεπει να καλεσετε σε μια ωρα παλι
Ενταξυ και κλεινω
Ξαναπαιρνω σε μια ωρα
Το σηκωνει αλλη τηλεφωνητρια
παλι η ιδια ιστορια, παλι με παρεπεμψε στην υπευθυνη που παλι ελειπε
Μονο που αυτη τη φορα η υπευθυνη θα ερχοταν την επομενη το πρωι τοτε που ηθελα να παω και εγω
Οποτε μη εχοντας ορεξη να ξενερωσω παραπανω τους παρατησα και τελικα πηγα σε ξενοδοχειο μη γαμηστρονα στους αμπελοκηπους
Μουκοστισε κατι παραπανω αλλα δεν με ζαλισε παραπανω κανεις.
Μαλακια τους θα επρεπε να καναν κρατησεις.
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού