Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 50 10
Ξενοδοχεία
56863
Γενική βαθμολογία
6.8
Χώρος (γενικά)
6.0
Καθαριότητα
8.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού/service
7.0
Διακριτικότητα
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Σε αυτο το χοτελι εχω πάει πάνω απο 10 φορές ολες οι βυζιτούδες το ξέρουν και όλα τα γραφεία ειδικά αυτα που δουλεύουν με νοτια προάστια, και με γκόμενα ομως να πας ειναι μια χαρα αφου δεν ειναι ο κλασικος τσοντογαμηστρωνας ετσι δεν κομπλάρει καμια να μπει μεσα.
Τα δωματια του δεν ειναι το κατι εξαιρετικο αλλα τουλαχιστον ειναι καθαρα και αξιοπρεπη ,τα μπαλκονακια εχουν ωραια θεα απλα μερικες μερες και ωρες ο θορυβος της παραλιακης γινετε ενοχλητικος.
Παρκαρισμα ανετο και εισοδος σουπερ διακριτικη, οσες φορες εχω παει εχω βρει δωματιο αμεσως αν και γνωστοι μου σαββατοκυριακα τους εχει τυχει να περιμενουνε να αδειασει.
Θα συνεχισω να πηγαινω μιας και κοντα μου ειναι και με εξυπηρετει αλλα και επειδη δεν ειχα ποτε μου κανενα παραπονο.
Η ρεσεπσιον ανετη δεν εχει προβλημα αν στο δωματιο πανε περισσοτερα των 2 ατομα
Τα δωματια του δεν ειναι το κατι εξαιρετικο αλλα τουλαχιστον ειναι καθαρα και αξιοπρεπη ,τα μπαλκονακια εχουν ωραια θεα απλα μερικες μερες και ωρες ο θορυβος της παραλιακης γινετε ενοχλητικος.
Παρκαρισμα ανετο και εισοδος σουπερ διακριτικη, οσες φορες εχω παει εχω βρει δωματιο αμεσως αν και γνωστοι μου σαββατοκυριακα τους εχει τυχει να περιμενουνε να αδειασει.
Θα συνεχισω να πηγαινω μιας και κοντα μου ειναι και με εξυπηρετει αλλα και επειδη δεν ειχα ποτε μου κανενα παραπονο.
Η ρεσεπσιον ανετη δεν εχει προβλημα αν στο δωματιο πανε περισσοτερα των 2 ατομα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού