Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 106 10
Ξενοδοχεία
134429
Γενική βαθμολογία
7.0
Χώρος (γενικά)
7.0
Καθαριότητα
8.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού/service
7.0
Διακριτικότητα
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Δύο φορές το επισκέφτηκα τη μιά αρχές σεπτεμβρίου 2010 και την άλλη την ημερομηνία που αναγράφεται. Τα δωμάτια που επισκέφτηκα ήταν το δωμάτιο του μαχαραγιά 101 και το αλλο απέναντι από το δωμάτιο του μαχαραγιά νομίζω ήταν το 102 αλλά δεν θυμάμαι ονομασία. Την πρωτη φορά που το επισκέφτηκα πλήρωσα 20 ευρώ μάλλον επειδή ηταν απόγευμα Τρίτη και την άλλη 25 ευρώ επειδή μάλλον ήταν νωρίς το βραδυ Παρασκευής. Οι κοινόχρηστοι χώροι σχετικά παλιοί αλλά καθαροί. Λίγο cult το γραφείο της υποδοχής που θυμίζει εκδοτήριο εισητηρίων παλιού σινεμά Τα δωμάτια μπανιο καθαρά και μυρωδάτα. Διακριτικότητα προσωπικού άριστη αλλά χώρου όχι τόσο (με τη βιτρίνα με δονητες και προφυλακτικά και σεξ τοϊς φάτσα στην υποδοχή και με μηδενική ηχομόνωση στο διάδρομο φωνάζει πως είναι γαμιστρώνας). Βολικά τα αυτόματα vending machine που βγάζουν προφυλακτικά εαν έχετε ξεχάσει. Λίγο μειονέκτημα το ότι η ηχομόνωση από το δρόμο δεν είναι τόσο καλή (θόρυβοι από το δρόμο αφού γειτονεύει με τη λεωφόρο βασιλέως κωνσταντίνου) αλλά δεν είναι τοσο εμφανές και σημαντικό πρόβλημα. Το σηματικότερο μειονέκτημα για μένα ήταν ο φωτισμός τουλάχιστο στα δωμάτια που πήγα που δεν δίδεται η ικανότητα να ρυθμίζεται η ένταση έτσι το σεξ σε χαμηλό φως είναι επιβεβλημένο κατι που για μένα δεν είναι ότι καλύτερο.
ΥΓ:
προσβαση εβαλα 10 επειδή πηγα με τα πόδια
αναμονή έβαλα 7 επειδή και στις 2 φορές που πήγα διαφορετικές ώρες μεταξύ τους δεν περίμενα σχεδόν καθόλου
οι φωτογραφίες και τα βιντεο στην ιστοσελίδα μου φαίνονται λίγο εως αρκετά επεξεργασμένες ως προς φωτισμό και λιγάκι το μέγεθος των δωματίων (τραβηγμένες φωτό με προοπτικό φακό) καθως και για πληροφορίες δεν απαντάνε email τουλάχιστο σε μένα, οπότε πάρτε τηλέφωνο καλύτερα.
ΥΓ:
προσβαση εβαλα 10 επειδή πηγα με τα πόδια
αναμονή έβαλα 7 επειδή και στις 2 φορές που πήγα διαφορετικές ώρες μεταξύ τους δεν περίμενα σχεδόν καθόλου
οι φωτογραφίες και τα βιντεο στην ιστοσελίδα μου φαίνονται λίγο εως αρκετά επεξεργασμένες ως προς φωτισμό και λιγάκι το μέγεθος των δωματίων (τραβηγμένες φωτό με προοπτικό φακό) καθως και για πληροφορίες δεν απαντάνε email τουλάχιστο σε μένα, οπότε πάρτε τηλέφωνο καλύτερα.
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού