Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 55 10
Ξενοδοχεία 72348
Γενική βαθμολογία
 
7.4
Χώρος (γενικά)
 
8.0
Καθαριότητα
 
8.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού/service
 
7.0
Διακριτικότητα
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Νομίζω ότι το συγκεκριμένο ξενοδοχείο είναι από τα λίγα (αν όχι το μόνο) που πιάνοντας τον παλμό της εποχής κάνει πάντα προσφορές ώστε να ικανοποιήσει τους πελάτες του στους χαλεπούς αυτούς καιρούς.
Έτσι μετά από τη γνωστή προσφορά της Δευτέρας οπου όλες οι σουίτες δίνονται στα 50€, με περιμένε μια έκπληξη την Κυριακή που το επισκέφτηκα.
Μπαίνοντας μέσα, με πολύ ευγενικό και διακριτικό τρόπο με ρώτησαν από τη reception πόσο χρονών είμαι. Αναρωτήθηκα από μεσα μου αν με πέρασε για ανήλικο (αν και είμαι όσο δείχνω δηλ 23 ετών). Όταν της είπα την ηλικία μου, με περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη. Με ενημέρωσε ότι για τους νέους πελάτες μέχρι 25 ετών, τα δωμάτια των 35€ δίνονται με έκπτωση στα 25€, ενώ αυτά των 25€ δίνονται με 20€. Η προσφορά αυτή δεν έχει περιορισμό παρά μόνο τη Δευτέρα (λόγο της άλλης προσφοράς με τις σουίτες).
Ανεξαρτήτως οικονομικής δυνατότητας, είναι μια κίνηση που μου άρεσε πολύ γιατι δείχνει κάποιο σεβασμό στν ευπαθή οικονομικά ομάδα των νέων.
Όσο για αυτά που διάβασα από τον προηγούμενο χρήστη περί κάμερας και λοιπά, μάλλον δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα.
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
21 Σεπ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
7
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού