Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 41 10
Ξενοδοχεία
52775
Γενική βαθμολογία
5.8
Χώρος (γενικά)
4.0
Καθαριότητα
7.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού/service
6.0
Διακριτικότητα
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Το ξενοδοχείο βρίσκεται καλά τοποθετημένο πάνω στην ΕΟ Αθηνών – Λαμίας και αρκετά κοντά στην Αττική Οδό. Γρήγορη πρόσβαση, εύκολο παρκάρισμα, αν και κατοικημένη η περιοχή υπάρχει διακριτικότητα, λίγος κόσμος λόγω καλοκαιριού. Επιλέξαμε την πίσω είσοδο από το parking, κατηφορίτσα ελάχιστη, πόρτα κλειστή, κουδούνι και ανεβαίνεις. Στο γκισέ οι απολύτως ελάχιστα απαραίτητες λέξεις. Μας έδωσε δωμάτιο που βλέπει την ΕΟ αλλά η κίνηση σχετική, κλείσαμε το παράθυρο και ανοίξαμε τον κλιματισμό.
Καθαρός χώρος, καθαρά σεντόνια, πολύ μικρός χώρος το μπάνιο μικρότερο, ντουζιέρα που τα κάνεις όλα λούτσα, φωταγωγό ανοιχτό λόγω καλοκαιριού για να ακούς άλλα ζευγάρια. Στον τοίχο του δωματίου υπήρχε τεράστιος καθρέφτης με πάσο το οποίο εμένα προσωπικά με χάλασε. Από βλακεία μου κουτούλησα δύο φορές, ΟΚ είναι υποκειμενικό.
Το κρεβάτι έτριζε, έδινε διάφορους άλλους ήχους που σε φάσεις μας έσπαγε τα νεύρα αλλά και τα καθίσματα – σκαμπό στο πάσο δεν είναι και ότι πιο βολικό.
Γενικά είναι μια επιλογή για όσους βρίσκονται στην γενικότερη περιοχή, άψογο parking, καλό προσωπικό στην είσοδο, μακριά από τις ρωσίδες που αλλάζουν σεντόνια – σου σπάνε τα...νεύρα...- και να ξεπεράσετε τον απίστευτο καθρέφτη. Κόστος υποκειμενικό, 36€ τα βρήκα πολλά αλλά...
Καθαρός χώρος, καθαρά σεντόνια, πολύ μικρός χώρος το μπάνιο μικρότερο, ντουζιέρα που τα κάνεις όλα λούτσα, φωταγωγό ανοιχτό λόγω καλοκαιριού για να ακούς άλλα ζευγάρια. Στον τοίχο του δωματίου υπήρχε τεράστιος καθρέφτης με πάσο το οποίο εμένα προσωπικά με χάλασε. Από βλακεία μου κουτούλησα δύο φορές, ΟΚ είναι υποκειμενικό.
Το κρεβάτι έτριζε, έδινε διάφορους άλλους ήχους που σε φάσεις μας έσπαγε τα νεύρα αλλά και τα καθίσματα – σκαμπό στο πάσο δεν είναι και ότι πιο βολικό.
Γενικά είναι μια επιλογή για όσους βρίσκονται στην γενικότερη περιοχή, άψογο parking, καλό προσωπικό στην είσοδο, μακριά από τις ρωσίδες που αλλάζουν σεντόνια – σου σπάνε τα...νεύρα...- και να ξεπεράσετε τον απίστευτο καθρέφτη. Κόστος υποκειμενικό, 36€ τα βρήκα πολλά αλλά...
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού