Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 55 10
Ξενοδοχεία 72348
Γενική βαθμολογία
 
7.4
Χώρος (γενικά)
 
8.0
Καθαριότητα
 
8.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού/service
 
7.0
Διακριτικότητα
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Είχα πει σε παλαιότερο σχόλιο (βλ. 10 Οκτωβρίου 2009) ότι θα ξαναέγραφα όταν στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο έπαιρνα κάποια σουίτα.
Γενικά, έχω επισκεφτεί αρκετά ξενοδοχεία ημιδιαμονής και συχνά επιλέγω σουίτα να περάσω ευχάριστα αυτές τις λίγες ώρες. Με αυτή την έννοια λοιπόν σε αυτά που θα γράψω, υπάρχει μέτρο σύγκρισης και τίποτα κατά την προσωπική μου άποψη δεν είναι υπερβολή.
Πήγα λοιπόν την προηγούμενη Τρίτη με την κοπέλα μου στο Midas Hotel. Όταν μπήκα μέσα, στη reception ήταν μια γοητευτική 40άρα, άψογα ντυμένη, φιλική και γοητευτική. Την ρώτησα λοιπόν να μας προτείνει κάποια σουίτα και αυτή πολύ εξυπηρετική, μας έδειξε σε μια ψηφιακή κορνίζα με τη χρήση control τις διαθέσιμες σουίτες του ξενοδοχείου.
Αφού μας είπε κάποια ονόματα που αντιστοιχούν στις σουίτες, ήρθε η στιγμή που μας πρότεινε τη βασιλική σουίτα Midas Golden Suite. Μας είπε ότι η σουίτα αυτή είναι ολοκαίνουργια, αποτελεί πλέον την ναυαρχίδα του ξενοδοχείου και ότι όμοια της δεν υπάρχει στην Ελλάδα, τουλάχιστον σε ξενοδοχεία ημιδιαμονής. Υπερβάλλει σκέφτηκα, αλλά μπήκα στον πειρασμό, από τη στιγμή μάλιστα που η reception μας είπε ότι η τιμή γνωριμίας είναι 70 €.
Μας έδωσε λοιπόν μια χρυσή κάρτα και πήγαμε με αγωνία με την κοπέλα μου να δούμε τη θα συναντήσουμε.
Όταν άνοιξα την πόρτα, απλά τα έχασα. Καταρχάς πρόκειται για ένα δωμάτιο που στην κυριολεξία είναι μόνο του πάνω από 70 τμ. Το ντεκόρ του είναι ολόχρυσο με καπιτονέ, ταπετσαρίες και στρας, χωρίς όμως να έχει σε καμία περίπτωση κάτι κιτς.
Το κρεββάτι είναι πολύ μεγάλο, και περιτυλίγεται κυκλικά από ενα βασιλικό βέλο. Ξαπλώνοντας πραγματικά αισθάνεσαι ο ίδιος ο βασιλιάς Μίδας.
Πανάκριβες πολυθρόνες και αγάλματα συμπληρώνουν το ντεκόρ, ενώ στην άκρη του δωματίου βρίσκεται φυσικά και το υδρομασάζ, για χαλαρές και υδάτινες απολαύσεις.
Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματάνε εκεί. Μέσα στο χώρο του μπάνιου, το οποίο και αυτό ακολουθεί το στυλ του χρυσού (σε συνδυασμό με λευκά πλακάκια,) η ντουζιέρα βρίσκεται σε ένα χώρο διαμορφωμένο όπως οι σάουνες στα γυμναστήρια. Δηλαδή μπορείς να απολαύσεις το ντουζ σου (μαζί με το ταίρι σου) καθιστός σε σκαλοπατάκια που περικλείονται από γυάλινο θόλο.
Γενικά, η όλη φάση μου θύμισε διάφορα ρεπορτάζ που έχω κατά καιρούς δει για χλιδάτα ξενοδοχεία στο Dubai και θα έλεγα ότι η σουίτα αυτή είναι ένα στολίδι πόσο μάλλον για ξενοδοχείο ημιδιαμονής. Προτείνεται ανεπιφύλακτα!!!
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
21 Σεπ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
7
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού