Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 56 10
Ξενοδοχεία 74559
Γενική βαθμολογία

8.4
Χώρος (γενικά)

9.0
Καθαριότητα

8.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού/service

9.0
Διακριτικότητα

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Το ξενοδοχείο το έχω επισκεφτεί αρκετές φορές με την κοπελιά μου. Πρόσβαση αρκετά έυκολη, αλλά το πάρκινγκ αν πας ώρες με μεγάλη ζήτηση πιθανόν να είναι γεμάτο. Παρόλα αυτά αν δε βρείς να παρκάρεις εκεί, υπάρχει το πίσω στενάκι που σχεδόν πάντα έχει χώρο να αφήσεις το αμάξι. Η ρεσεψιον πολύ διακριτική και εξυπηρετική. Σχέδον πάντα βρίσκεις δωμάτιο ακόμα και Σάββατο βράδυ που έχει πολύ κόσμο. Μόνο μια φορά μου έτυχε να περιμένω, αλλά ήταν του αγίου Βαλεντίνου. Μάλιστα στην αναμονή στο μπάρ του ξενοδοχείου, είχα δημιουργηθεί ευχάριστη γιορτινή ατμόσφαιρα, και κερνούσαν σφηνάκια όσους περίμεναν.
Έχω πάρει μόνο απλό δωμάτιο το οποίο κοστίζει 35€ το τρίωρο, τιμή ανεκτή αν και υπάρχουν και φθηνότερα ξενοδοχεία (20 - 25€). Τα δωμάτια είναι καθαρά, με πετσέτες σε σελοφάν απο το καθαριστήριο, σαπουνάκι και σαμπουάν. Η διακόσμηση αρκετά καλή. Έχω παρει το αφρικανικο δωμάτιο, το τιγρέ, το κόκκινο,ενώ έχω δοκιμάσει και αυτό με το στρώμα νερού. Όλα μπορώ να πώ οτι ήταν αρκετά ωραία. Υπάρχει ακόμα τηλεόραση, με 4 τσοντοκάναλα, τα οποία όμως επναλαμβάνουν συνεχω΄ς τις ίδιες ταινίες ακόμα και μεσα στη διάρκεια του τρίωρου.
Το μόνο μείον είναι η κάπως κακή ηχομόνωση. Ακούς τα βογγητά απο τα δίπλα δωμάτια. Βέβαια σε κάποιους μπορεί να αρεσει κιολας αυτό... Επίσης κάπου σε χαλάει που ακούγονται οι καθαρίστριες απο τον διάδρομο, ή οταν καθαρίζουν το δίπλα δωμάτιο.
Γενικά μπορώ να πω οτι είναι καλή επιλογή αν βρίσκεσαι στη περιοχή των ΒΠ.
Επίσης ενω στα άλλα ξενοδοχεία που εχω παει έχουν τα χειριστήρια του κλιματισμού και της τηλεόρασης στο δωμάτιο, εκέι στα δίνουν μαζί με τη κάρτα στη ρεσεψιόν και πρέπει να τα κουβαλάς μαζί σου...
Επίσης λόγω μεγάλης πολυκοσμίας σχεδόν πάντα τις βραδινές ώρες θα πέσεις πάνω σε κάποιο ζευγάρι που θα μπάινει ή θα βγαίνει την ώρα που είσαι στη ρεσεψιόν ή στο διάδρομο...
Μέλος
29
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού