Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 32 10
Ξενοδοχεία
50166
Γενική βαθμολογία
7.0
Χώρος (γενικά)
7.0
Καθαριότητα
7.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού/service
7.0
Διακριτικότητα
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Καλό ξενοδοχείο. Καθημερινή πήγα και βρήκα θέση στο πάρκινγκ πίσω από το κτήριο, το οποίο όμως είναι μικρό (4-5 θέσεις διαθέσιμες) και αν πας σε ώρες αιχμής δεν νομίζω να βρεις να παρκάρεις. Πιο πιθανό να βρεις στα στενά. Επίσης για να μπεις στο κτήριο πρέπει να μπεις από μπροστά, τουλάχιστον εγώ δεν βρήκα κάποια «πίσω» πόρτα. Άρα διακριτικότητα ψιλοπαει περίπατο.
Το δωμάτιο καθαρό με ασφράγιστες πετσέτες σε θήκη αλλά χωρίς παντόφλες. Γύρω γύρω καθρέφτες για να απολαμβάνεις τις στιγμές και πολύ ωραίος κόκκινος φωτισμός. Πραγματικά η τέλεια ατμόσφαιρα! Το νερό ζεστό οπότε το θες αλλά κουρτίνα για να μην πέφτουν τα νερά έξω δεν υπήρχε. Αφρόλουτρο είχε κανονικά για να πλυθείς.
Προσωπικό ευγενικό. Το παλικάρι με υποδέχτηκε με χαμόγελο. Μου εξήγησε τις διαφορές των δωματίων και τον τιμοκατάλογο ώστε να επιλέξω. Μου έδωσε και απόδειξη.
Βαθμολογία χωρίς περιορισμό:
Χώρος (γενικά): 8
Καθαριότητα: 9
Εξυπηρέτηση προσωπικού: 9
Διακριτικότητα: 7
Σχέση αξίας κόστους: 7
Το δωμάτιο καθαρό με ασφράγιστες πετσέτες σε θήκη αλλά χωρίς παντόφλες. Γύρω γύρω καθρέφτες για να απολαμβάνεις τις στιγμές και πολύ ωραίος κόκκινος φωτισμός. Πραγματικά η τέλεια ατμόσφαιρα! Το νερό ζεστό οπότε το θες αλλά κουρτίνα για να μην πέφτουν τα νερά έξω δεν υπήρχε. Αφρόλουτρο είχε κανονικά για να πλυθείς.
Προσωπικό ευγενικό. Το παλικάρι με υποδέχτηκε με χαμόγελο. Μου εξήγησε τις διαφορές των δωματίων και τον τιμοκατάλογο ώστε να επιλέξω. Μου έδωσε και απόδειξη.
Βαθμολογία χωρίς περιορισμό:
Χώρος (γενικά): 8
Καθαριότητα: 9
Εξυπηρέτηση προσωπικού: 9
Διακριτικότητα: 7
Σχέση αξίας κόστους: 7
Πληροφορίες Επίσκεψης
Πρόσβαση
Εύκολη
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
όντως μικρά και τα 2 με σύνολο καμία 10αρια αμάξια στο περίπου μπρος πίσω.
είσοδο διακριτικότατη έχει στο πίσω πάρκινγκ, που μάλλον δεν την είδες-κατάλαβες.
από τα καλύτερα μακράν.
Αλλά ναι γενικότερα τίμιο ξενοδοχειάκι.
κυριως σε αυτα που το παρκινγκ ειναι διπλα ακριβως, πισω η' κατω απο το ξενοδοχειο.
τουλαχιστον σε οσα εχω παει και σε οσα εχω προσεξει.