Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 12 10
Ξενοδοχεία 24661
Γενική βαθμολογία

8.2
Χώρος (γενικά)

8.0
Καθαριότητα

8.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού/service

8.0
Διακριτικότητα

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
μεσημεριανη επισκεψη με μελος μπου, που μας πηγε απογευμα... κλασικα πλεον.

1) παρκινγκ,
ανετο και διακριτικο, μιας και υπαρχει ολοκληρο τετραγωνο στην πισω πλευρα του ξενοδοχειου. οι περσσοτερες θεσεις με τεντα και καποιες χωρις επισης.

2) εισοδος,
μια χαρα χωρις πολλα ντεκορ. ο τυπας στη ρεσεψιον σοβαρος μεν, εξυπηρετικος δε. υπαρχει και καποιος εξτρα χωρος σαν σαλονι αναμονης με τελεβυζιον και καφε (υποθετω). παραδοξως γινοταν χαμος απο κοσμο και υπηρχε μονο ενα δωματιο διαθεσιμο στην πιο χαμηλη τιμη των 30 ευρω, με μινιμουμ ωρες τις 4. εχω βαλει καποιες φωτος.

3) δωματιο,
μεσαιου μεγεθους χωρητικοτητας, αλλα σχετικα καλο με αναλογο σεξουλιαρικο σκοτεινο και κοκκινωπο φωτισμο. το ντιμερ ειχε ενα θεματακι αλλα το τακτοποιησαμε. ωραια η "κουρτινα" στον καθρεφτη διπλα απο το κρεβατι, που εδινε ιδιαιτερη πινελια στο συνολο. πολυ φαουλ το χαμηλο κρεβατι που λογω υψους δε μπορουσαμε να βολευτουμε στην ντογκυ σταση. τη βγαλαμε στο ορθιο πιο πολυ. ευτυχως το κρεβατι ειχε καποια βοηθηματα στα πλαγια ομως, τα οποια ηταν πιο ψηλα και τα χρησιμοποιησαμε με το αναλογο θετικο αποτελεσμα. στο κρεβατι υπηρχε και "εντοιχισμενος" μουσικος εξοπλισμος επισης. κατω απο τον καθρεφτη καλλωπισμου βρισκοταν μικρο ψυγειακι, οπου υπηρχαν 2 μικρα νερα τα οποια ειναι μεσα στην τιμη. τελος υπηρχε μικρη ντουλαπα για τα ρουχα αλλα και πιστολακι για μαλλια.

4) α) τελεβυζιον,
αδιαφορο θεμα, το εχω πει πολλακις και δεν πηρα καν το τηλεκοντρολ.
β) ερ/κο,
με το που μπηκα η θερμανση ηταν ηδη στην καταλληλη θερμοκρασια, πραγμα που ηταν στα πολυ θετικα της ολης καταστασης. συνηθως μπαινεις σε ψυγειο και τρως καποιο χρονο μεχρι να ζεσταθει το δωματιο... αν ζεσταθει.

5) μπανιο,
μικρο σχετικα και χωρις πορτα για τα νερα, αλλα δεν υπηρχε διαιτερο προβλημα. τουλαχιστον εμεις δεν αντιμετωπισαμε. καναμε μαζι ντουζακι μετα.
2 πετσετες (σωματος & προσωπου) σφραγισμενες για το καθε ατομο, αλλα καθολου παντοφλες περιεργως. αφρολουτρο σωματος και σαπουνι χεριων υπηρχαν απο συσκευες τοιχου. σολο μινιατουρες οχι.

6) προσβαση,
απομακρο απο τα κλασικα και γνωστα κεντρικα χοτελια, αλλα πολυ ευκολη γιατι μπορεις να πας και με τα μεσα (λεωφορειο μονο).

7) ηχομονωση,
δε ξερω, εμεις δεν ακουσαμε τιποτα. αλλα πιστευω οτι ισως, εμας μας ακουσαν αρκετοι παλι.

8) διακριτικοτητα,
εκτος απο την κεντρικη εισοδο, υπαρχει η εισοδος και απο το παρκινγκ οπως εγραψα στο 1. αρα υπαρχει ναι και ειναι μεγαλη κιολας.

αν και δεν τρελαθηκα... το ολο πακετο προσωπικα μου αρεσε σχετικα, αλλα δε θα το ξανατιμησω μιας και χαλαστηκα παρα πολυ απο το χαμηλο κρεβατι, αφου δε μπορουσα να κανω το παιχνιδι μου. αν βγαλεις αυτο που ειναι καθαρα δικο μου θεμα, πιστευω οτι περισσοτερο θα βολευει αυτους που θελουν πανω απο 2 ωρες ραντεβου. στις 4 ωρες που ειναι το μινιμουν, τα 30 ευρα μαζι με τα νερα μεσα, ειναι καλο ντιλ πιστευω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Πρόσβαση
Εύκολη
Parking
Άνετο και διακριτικό
MarkosHotel1
MarkosHotel2
MarkosHotel3
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
146
Πόντοι:
27.261
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Yatoputso, noblue, Pa Luki Luk και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Φεβρουαρίου, 2025
Marcos όπως λέμε Μάρκος Σεφερλής,ο αγαπημένος σου
17 Φεβρουαρίου, 2025
όχι δεν είναι ο αγαπημένος μου, παρά το άβαταρ.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2