Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 135 10
Ξενοδοχεία 112257
Γενική βαθμολογία

6.2
Χώρος (γενικά)

5.0
Καθαριότητα

6.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού/service

6.0
Διακριτικότητα

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Κλείνω κοπέλα που κάνει τα ραντεβού της εκεί και το πληρώνει αυτή οπότε δν ξέρω το κόστος των δωματίων. Θετικό αυτό. Πλησιάζοντας στον χώρο για πρώτη φορά ρώτησα την κοπέλα σε μήνυμα αν έχει πάρκινγκ διαθεσιμο το ξενοδοχείο και μου απάντησε θετικά. Αλλά αφού βρήκα λίγο πιο πάνω από το ξενοδοχείο στον δρόμο το άφησα εκεί για λόγους διακριτικοτητας. Μπαίνοντας μέσα μια γλυκιά κοπελίτσα προς μιλφ στην ρεσεψιόν σε κοίτα σαν να σου λέει "ξέρω ότι σε περιμένει το μουνι στο δωμάτιο καυλιαρη" αλλά δν σε ενοχλεί καθόλου, σαν να μην υπάρχει. Το δωμάτιο πολύ απλό, δυστυχώς δεν είχε μια πολυθρόνα να γαμας και εκεί και πρέπει να βολευτείς μόνο με το κρεβάτι. Ντουζ πολύ στενό, άμα είσαι λίγο ψηλός και με μύες με το ζόρι χωράς μόνος σου, όχι να έρθει και η κοπέλα μαζί.

Εν κατακλείδι, διακριτικό, ωραίο καυλακι στην ρεσεψιόν να σε φτιάξει πριν μπεις στο δωμάτιο και μέτρια δωμάτια. Εύκολη πρόσβαση. Οπότε σειφ επιλογή αν είσαι στα νότια. Το γαμησι ήταν διαστημικό ωστόσο οπότε στο μυαλό μου υπερτερούν τα θετικά! Ναι!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Πρόσβαση
Εύκολη
Booty Hunter
Ενεργό Μέλος
5
Πόντοι:
300
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Yatoputso, Bartender 74

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού