Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 43 10
Ξενοδοχεία 34923
Γενική βαθμολογία

7.6
Χώρος (γενικά)

7.0
Καθαριότητα

8.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού/service

8.0
Διακριτικότητα

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο το έχω επισκεφθεί 5-6 φορές(η ημερομηνία είναι ενδεικτική),το θεωρώ μια καλή λύση.Σε όσα δωμάτια έχω μπει (εκτός από ένα) είχαν και άνετο στρώμα (κάτι που δεν είναι δεδομένο σε άλλα ξενοδοχεία).Από πλευράς ηχομόνωσης τα δωμάτια είναι αρκετά καλά.Τα μπάνια είναι καθαρά και ευρύχωρα (περιλαμβάνουν και δύο πετσέτες σώματος και ένα πατάκι μπάνιου),το μόνο μείον στο μπάνιο είναι κατά τη γνώμη μου το ότι δεν υπάρχει έστω μια μικρή πέτσετα χεριών (ισώς αυτό θεωρηθεί παραξενιά μου).Άλλο ένα μείον είναι ΄τι δεν παρέχονται παντόφλες μια χρήσης.Όσο για το υπόλοιπο δωμάτιο από πλευράς χώρου είναι ευρύχωρο και με έντονα χρώματα (δεν έχω μπει σε δωμάτιο που θα το χαρακτήριζα minimal ή το οποίο έχει απαλά χρώματα,βέβαια εδώ έχει να κάνει και με τι αρέσει στον κάθε ένα).Επίσης η μοκέτα σε κάποια σημεία είναι φθαρμένη (ίσως αναμενόμενο γιατί μπαινοβγαίνουν και πολλοί άνθρωποι).Το προσωπικό είναι ευγενικό και δείχνουν σε φωτογραφίες τα δωμάτια που είναι διαθέσιμα εκείνη τη στιγμή,κέρνουν πάντα και δύο μπουκαλάκια νερό.Σε γενικές γραμμές είναι ένα καλό ξενοδοχείο πιστεύω,το οποίο έχει περιθώρια βελτίωσης.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία Επίσκεψης
Νοεμβρίου 04, 2024
Πρόσβαση
Εύκολη
Parking
Δεν είχε καθόλου!
Νέο Μέλος
10
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική