Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 106 10
Ξενοδοχεία
134338
Γενική βαθμολογία
7.8
Χώρος (γενικά)
8.0
Καθαριότητα
7.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού/service
9.0
Διακριτικότητα
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Εχω πολλές αναμνήσεις σε αυτό το ξενοδοχείο
το επισκέπτομαι πολλά χρόνια
γιατί με βολεύει το σημείο επειδή είναι κοντά στο κέντρο
οι υπάλληλοι στην υποδοχή πολύ εξυπηρετικοί και ευγενική
τα δωμάτια μέσα εχουν διάφορα θεματάκια σε πολλά δωμάτια έχω παρατηρήσει μούχλα και υγρασία στο μπάνιο
οι τηλεοράσεις μικρές
και παλιές
τα κρεβάτια άνετα και με ωραίο στρώμα
οι τιμές παλιά ηταν λογικές γύρω στα 15 € το τρίωρο τώρα εχουν αυξηθεί υπερβολικά και φτάνουν τα 27 με 28 € το τρίωρο
υπάρχουν κάτι προσφορές σε 18 έως 23 ετών και σε άνεργους
διαβάζω ότι είναι δύσκολο το πάρκινγκ το ξενοδοχείο είχε πάντα ιδιωτικό πάρκινγκ και ακόμα έχει πίσω από το ξενοδοχείο με υπάλληλο του ξενοδοχείο που φυλάει το χώρο και διευκολύνει το παρκάρισμα στους πελάτες από τις 15:00 έως τις 03:00 το βράδυ
Να είστε καλά και να γαμάτε καλύτερα
το επισκέπτομαι πολλά χρόνια
γιατί με βολεύει το σημείο επειδή είναι κοντά στο κέντρο
οι υπάλληλοι στην υποδοχή πολύ εξυπηρετικοί και ευγενική
τα δωμάτια μέσα εχουν διάφορα θεματάκια σε πολλά δωμάτια έχω παρατηρήσει μούχλα και υγρασία στο μπάνιο
οι τηλεοράσεις μικρές
και παλιές
τα κρεβάτια άνετα και με ωραίο στρώμα
οι τιμές παλιά ηταν λογικές γύρω στα 15 € το τρίωρο τώρα εχουν αυξηθεί υπερβολικά και φτάνουν τα 27 με 28 € το τρίωρο
υπάρχουν κάτι προσφορές σε 18 έως 23 ετών και σε άνεργους
διαβάζω ότι είναι δύσκολο το πάρκινγκ το ξενοδοχείο είχε πάντα ιδιωτικό πάρκινγκ και ακόμα έχει πίσω από το ξενοδοχείο με υπάλληλο του ξενοδοχείο που φυλάει το χώρο και διευκολύνει το παρκάρισμα στους πελάτες από τις 15:00 έως τις 03:00 το βράδυ
Να είστε καλά και να γαμάτε καλύτερα
Πληροφορίες Επίσκεψης
Parking
Άνετο και διακριτικό
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Νοεμβρίου, 2024
Μια φορά έχω βρεθεί στο συγκεκριμένο και αυτή, όταν ήμουν φορτηγό για γνωστή εταιρεία νερών που προμηθεύει το ξενοδοχείο. Ωραίος χώρος, αλλά σε μαλακισμένη περιοχή, ένα καταθλιπτικό κωλοστενό εκεί πέρα φουλ στην μπόχα και την μαυρίλα.
ΣΞΟΤΟΥΡΙΣΤΑΣ
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1