Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 56 10
Ξενοδοχεία 73863
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Χώρος (γενικά)
 
8.0
Καθαριότητα
 
8.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού/service
 
7.0
Διακριτικότητα
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Κλασσικά επειδή εχω και μια κριτική αποψινή για το κωλόμπαρο που πήγα και πέρασα θεσπέσια θα την γράψω μαζί με μια παλιά μου εμπειρία στο συγκεκριμένο χοτελάκι. Ειναι σε ωραία τοποθεσία καθώς μετά απο μια βόλτα στα βόρεια αξίζει και περισσότερο απο το Dream Hotel στην Αγια Παρασκευή... βέβαια Ιβίσκος δεν ειναι αλλα οκ τη δουλειά σου την κάνεις. Η θέα ειναι στην Εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας , η τηλεόραση παίζει τσοντούλα , το κρεβάτι άνετο , η τουαλέτα έτσι και έτσι δεν έχει να κάνεις ντούζ και αυτό ειναι μείον. Για αυτο και το 5 στην βαθμολόγηση. Το πάρκινκ αν γεμίσει ειναι μικρό για λίγα αμάξια που είχε οταν πήγα ήταν εντάξει. Μου έμεινε και αυτό πάντως σαν ωραία ανάμνηση καθώς έγινε μάχη στο δωμάτιο με τη γκόμενα που είχα πάει, ! Απο ηχομόνωση ... τα ακούς όλα και καβλώνεις περισσότερο.

Αρκετά με τα παλιά όμως -καθώς αυτη τη γκόμενα δεν τη πηδάω πιά οπότε δεν έχει και νόημα να αναφέρομαι- ας γράψω για το αποψινό ερωτικό τσιμπούσι που παίχτηκε. Πέρασα πιο πρίν μπουρδελότσαρκα και ενώ ετοιμαζόμουν να πάρω τη γιαγιά Ελένη , μετά απο μια βόλτα η γιαγιούλα το έκλεισε το τσαρδί και μάλλον πήγε για ύπνο... οπότε έμεινα μπουκάλα. Λύπη

Άλλη επιλογή δεν είχα οπότε είπα να περάσω απο ένα αγαπημένο κωλόμπαρο.... τις λεπτομέρειες θα τις πούμε και στο θρέντ. Πάρκαρα το αμάξι και χώθηκα μέσα. Κοπέλες δούλευαν δύο.... (πάει και αυτό όπου να ναι δεν το βλέπω καλά). Δύσκολο πλέον το άθλημα του κωλομπαρά αδέρφια. Δύσκολο αλλα και ακριβό. Φαντάσου τωρα να λές στη γκόμενα για 60 ευρω φούλ παιχνίδι στη καβάτζα (εποχές οχι πολύ παλιά... 2019-2021) και αυτη να σου λέει "αααα καλα αρχαίες εποχές πέρναμε τότε" έχει ξεφυγει η κατάσταση Money MouthMoney Mouth

Αυτός ηταν και ο λόγος που δεν πήρα πλήρες σέξ στη καβάτζα γιατι θα έπρεπε να ακουμπήσω ενα 100αρι. Γουστάρουμε αυτά τα καταγώγια η αλήθεια ειναι και για αυτο πάμε.... αλλά οχι και 100 ευρώ για ενα πήδημα στο κωλόμπαρο. Κάπου ώπα.... αμα θές 100 έλα να πάμε σε ενα ξενοδοχείο να κάτσουμε καμια ώρα. Εν πάση περιπτώση ετσι όπως το πάνε θα έχουν θέματα αλλα δεν καταλαβαίνουν δυστυχώς το συμφέρον τους. Μετά μη μας λένε στο τραπεζάκι "που εισαι... καιρο έχω να σε δώ". Ντροπή

Αρκετά με την ανάλυση όμως πάμε στο ψητό.... αφου έκλεισε το ντίλ και έφερε το ποτό της αρχίσαμε τα χαϊδέματα εκατέρωθεν. Πολύ σύντομα κατέβασα τα παντελόνια μου και πέτασα τη πούτσα μου έξω... μαλακίζομουν να ζεσταθώ. Ουάου καρδιές! η τύπισα ήθελε να μου φορέσει καπότα αλλα τη σταμάτησα. Κάτσε της λέω να χαϊδευτουμε λίγο και να αλληλομαλακιστούμε!

Μ αρεσε πολύ που ήταν με το φόρεμα της που μύριζε άρωμα.... το οποίο το έγλειφα και το φιλούσα ενω παράλληλα της χούφτωνα τις βυζάρες και της μαλάκιζα το μουνάκι. Μου σήκωσε το φόρεμα και μου πέταξε το κώλο της έξω.. κωλαράκι μικρό και στητό με ένα τατού να το κοσμεί. Της χαϊδευα το κωλαράκι της το πρόστυχο που με καβλωνε. Μετά την έβαλα δίπλα με ανοιχτά τα πόδια έγλειφα τα δαχτυλα μου και της έπαιζα τη μουνάρα.

Μου έπαιζε και αυτή το πούτσο και μετά απο λίγο πέτυχα μια καλή στύση οπότε μου φόρεσε καπότα και ξεκίνησε μια πίπα σφιχτή και δυνατή! Ηταν πολύ ωραία η πίπα της και ο πουτσος μου είχε γινει κατακόκκινος απο την γκάβλα. Μια μου τον τσιμπούκωνε πλαγιαστά μία τον έπαιζα και την είχα αγκαλιά. Ηταν πολύ καβλωτική η φάση γιατι το φορεματάκι της δεν το είχε βγάλει... όλη η φάση μου έβγαλε μια πελώρια προστυχιά την οποία είχα ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΑΓΚΗ Ναι!Ναι!

έΒΓΑΛΑ ΤΑ ΠΆΝΤΑ παπουτσια - παντελόνια - μπλουζα εμεινα ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΥΜΝΟΣ στη καβάτζα του κωλόμπαρου και σηκώθηκα και της τον ΄εδωσα στο στόμα... αυτη τον πήρε λαίμαργα και τον άρμεγε σφιχτά με το στόμα της. Κανονικό στριφτοτσίμπουκο. Πωπω ήταν πολύ κάβλα η φάση και κουνούσα τη λεκάνη μου μέσα έξω..... όπου να ναι θα έχυνα δεν θα κρατούσα για πολύ!

Έκατσα ξανά στο σχεδόν διαλυμένο και τρισάθλιο καναπεδάκι και της είπα να τον ξαναπάρει στο στόμα και αυτη τη φορά απλά να τον γλείφει σαν παγωτό.... αμέσως υπάκουσε στην εντολή μου και είχα φύγει σε άλλο κόσμο! Ο οργασμός ερχόταν και θα ήταν δυνατός! Έγειρα πίσω με το κεφάλι παραδόμένος στη κάβλα και είχα κλείσει τα μάτια... τον έπαιζα στο στόμα της ενω αυτή μου τον έγλειφε σαν να γλείφει παγωτό!

Αχ αχ αχ θα χύσω καβλιτσα μου.... της ψιθύριζα και τελικά... έχυσα μια μεγάλη ποσότητα σπέρματος μέσα στη καπότα και ενω με είχε στο στόμα της.

Πολυ δυνατός οργασμός.... για 1-2 λεπτά είχα φυγει σε άλλο κόσμο και βαριανάσαινα απο την κάβλα. Με άφησε λίγο να χαλαρώσω εκει γυμνός που ήμουν και μετά απο λίγο άρχισα να ντύνομαι ενώ βρισκόμουν ακόμη σε σεξουαλική νιρβάνα.

Πραγματικά πέρασα πολυ ωραία και ξαλάφρωσα, η τύπισα μου έλεγε να την πάρω την επομενη φορά και σε κανονικό γαμήσι να περάσω ακόμη πιο ωραία. Της είπα εντάξει την επόμενη φορά... έκατσα να πιώ το ποτάκι μου κάνα 20λεπτο ακόμη και κατόπιν σηκώθηκα και έφυγα μέσα στην ζεστή ακόμη νύχτα του Σεπτεμβρίου.

Συμπερασματικά πάντως προβλέπω πως το άθλημα θα γίνει ακόμη πιο δύσκολο λόγω τιμών και λίγων επιλογών σε μαγαζιά και κορίτσια. Και ειναι κρίμα γιατι μας δίνει την αίσθηση ότι δεν ειναι πληρωμένο σέξ! Μια αίσθηση που μετά απο τόσα χρόνια κάποιοι απο εμάς σίγουρα την έχουμε ανάγκη και την αποζητούμε.

ΝΑ περνατε καλά και να γαμάτε σκληρά !!!!

τα σέβη μου. Καπέλο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία Επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 29, 2024
Πρόσβαση
Εύκολη
Parking
Άνετο και διακριτικό
Porn Gangster
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
8 Μαϊ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
138
Likes:
21.366
Πόντοι:
20.786
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ThE, Pa Luki Luk, Trifonbakatsoulias και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού