Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 56 10
Ξενοδοχεία 74615
Γενική βαθμολογία

7.6
Χώρος (γενικά)

7.0
Καθαριότητα

6.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού/service

10.0
Διακριτικότητα

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Ξεκινάμε ένα βραδάκι του Σεπτέμβρη με μια φίλη, μετά από ωραίο φαγακι και κρασια στην Κηφισιά, μεταξύ σοβαρού και αστείου, και ότι ήθελε προκύψει, να επισκεφτούμε το εν λόγω ξενοδοχείο.

Δεν είχα ξαναπάει, ούτε σαν Μίδας, αλλά το είχα πάντα σαν πιθανότητα αν βρισκόμουν στην περιοχή.

Επί της εθνικής, εύκολη πρόσβαση με αυτοκίνητο και ένα αρκετά μεγάλο πάρκινγκ με κάλυψη που εγώ θεωρώ αρκετά καλή και διακριτική.

Παρκάρουμε και πηγαίνοντας στην είσοδο, η ταμπέλα έγραψε hotel Aachen! Μια μικρή εμπλοκή, πήγα στο πλάι μήπως είναι άλλη είσοδος, δεν είδα κάτι άλλο οπότε και προχωρήσαμε μέσα, που μας άνοιξε ο ρεσεψιονίστ.

Ευγενικός και διακριτικός.

Παρότι Παρασκευή βράδυ, είχε διαθεσιμότητα σε όλα τα είδη δωματίων.

Επιλέξαμε την μαύρη σουίτα νούμερο 13 στο ισόγειο. Μας πήγε ο ρεσεψιονίστ.

Το δωμάτιο.
Κλασικής μπουρδέλο αισθητικής, Μαύρο σμιριγδοπανο για ταπετσαρία, φωτιστικά από το γιουσουρουμ, άνετο σχετικά. Μεγάλο στρογγυλό κρεβάτι με παράταιρα σεντόνια που ξεσκεπαζαν εύκολα το εκατομμύρια φορές χυμένο στρώμα. Λίγο αηδιουλα εκεί έπαιξε. Δεν είναι για να ακουμπάς πουθενά γυμνός, πέρα από τα σεντόνια.

Καθώς και το κεφαλάρι του κρεβατιού, που ήταν μαύρο υφασμάτινο, υποθέτω χιλιοποτισμενο με κάθε λογής σωματικά υγρά.

Ευτυχώς το πάτωμα ήταν πλακάκι και σου δίνουν παντόφλες συσκευασμένες.

Ένα μεγάλο τζακουζι, που απορώ με την υγιεινή αυτων που θα το χρησιμοποιούσαν. Εννοείται έμεινε αχρησιμοποίητο.

Συμπαθητικό μπάνιο, άνετο ντουζ , χτιστό με πάγκο, χωράνε άνετα 2 στόμα για παιχνιδάκια. Αυτό στα θετικά.

Γενικά ήταν ένα μεγάλο δωμάτιο και δίνει την εντύπωση ότι είναι βρώμικο. Δε νομίζω ότι προλαβαίνουν να καθαρίσουν σχετικά, σε ελάχιστο χρόνο, ένα τόσο μεγάλο δωμάτιο με πολλούς χώρους δράσης.

Room service, γρήγορο και διακριτικό, μια μεσοκοπη κυρία έφερε τα νερά και τα ποτά μας.

Κόστος σύνολο 70 ευρώ. Δεν θυμάμαι πόσο έκανε το δωμάτιο, πήραμε 2 μεγάλα νερά και δύο κοκες λαητ.

Θα ξαναπήγαινα;

Νομίζω κατα περίσταση, ναι. Απλά δε βρήκα το τζακουζι αναγκαίο και αν υπάρχουν μικρότερα δωμάτια με μεγάλο μπάνιο , σουίτα όμως όχι.
Έχει πάρκινγκ που εμένα βολεύει και το κάνει χρηστικό. Αν είναι vfm δεν μπορώ να κρίνω, συνήθως χρησιμοποιώ το σπίτι μου, ήταν λύση της στιγμής και το κόστος δεν με ενδιέφερε.

Αυταααα

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία Επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 01, 2024
Πρόσβαση
Εύκολη
Parking
Άνετο και διακριτικό
fatos1924
Σεβαστός
19
Πόντοι:
1.011
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 John_282, Paliotsarkadoros, Elganador και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Σεπτεμβρίου, 2024
Να προσθέσω ότι μας έκανε εντύπωση, όπως αναφέρει και ένας άλλος συνάδελφος, το ότι δεν είχε τσοντοκαναλα στην τηλεόραση. Λίγο κουλό.
16 Σεπτεμβρίου, 2024
Τελικα γαμησες; Δεν μας ειπες;
review reaction 1 ARIS einai re
16 Σεπτεμβρίου, 2024
@arxidakos

Ευχαριστώ για το αγωνιστικό ενδιαφέρον σου, συνάδελφε. ΜατάκιΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο

......

Καλά πήγε. Κουλ Αγγελούδι
review reaction 3 arxidakos
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3