Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 182 10
Ξενοδοχεία 141179
Γενική βαθμολογία
 
6.6
Χώρος (γενικά)
 
6.0
Καθαριότητα
 
7.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού/service
 
7.0
Διακριτικότητα
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Μετά από 3 επισκέψεις φέτος - για πρώτη φορά - έχω σχηματίσει αρκετά σφαιρική άποψη.

Καταρχήν, κάθε φορά βρέθηκα σε άλλο όροφο, με άλλου τύπου δωμάτια.
Κάποια ήταν παλιά και είχαν ανάγκη από ανακαίνιση, παρόλα αυτά όλα τα δωμάτια στα οποία βρέθηκα, ήταν καθαρά, με κλιματισμό που λειτουργούσε καλά.

Το ότι ακούγονται φωνές απ τα παραδίπλα δωμάτια δεν το βρίσκω αφύσικο, ούτε και άβολο μιας και εκεί πηγαίνουμε για συγκεκριμένη αποστολή, όπως και οι άλλοι ένοικοι.
Δεν ξέρω αν θα ήταν πρακτικό να υπήρχε καλύτερη ηχομόνωση στα δωμάτια, αλλά εγώ δεν το βάζω στα αρνητικά. Κάποιοι άλλοι ίσως να το βρίσκουν αρνητικό.

Αυτό που όμως βρήκα ενοχλητικό είναι πως ενώ είναι καλοκαίρι με καύσωνα, στα δωμάτια ΔΕΝ υπάρχει ψυγείο.
Το νερό που παρέχεται είναι 1/2 λίτρο Χ 2 τεμάχια που βρίσκονται σε θερμοκρασία δωματίου, και ίσα που πίνονται.
Θέλω να πω, ένα ψυγείο 40-50 λίτρων δεν πρέπει να κοστίζει πάνω από 50 ευρώ. Δεν νομίζω πως είναι τόσο τραγικό τα δωμάτια να έχουν ψυγειάκια, ειδικά μιας και απ ότι φαίνεται τα καλοκαίρια που έρχονται θα είναι πολύ θερμά. Ακόμα και αν φέρω δικό μου μπουκάλι με νερό που θα είναι παγωμένο πχ, στις 2 ώρες θα έχει φτάσει και αυτό σε θερμοκρασία δωματίου.
Νομίζω θα έπρεπε να ληφθεί υπόψη.

Κατα τ άλλα, βρίσκεται σε πολύ βολικό σημείο, με εύκολη πρόσβαση και ικανό πάρκινγκ. Άνετο μεν, αλλά δεν θα το έλεγα "διακριτικό", αν θεωρήσουμε πως τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα είναι ορατά απ τον δρόμο που περνά απ έξω, άρα σε όλους.

Σε καμία απ τις 3 καταδρομικές μου, δεν υπήρχε συνωστισμός, παρόλα αυτά μπορεί να ήταν λόγω ώρας η οποία ήταν εργάσιμη για τους άλλους.
Η κοπέλες που συνάντησα στην υποδοχή ήταν ευγενέστατες.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία Επίσκεψης
Αυγούστου 01, 2024
Πρόσβαση
Δύσκολη
Parking
Άνετο και διακριτικό
Μέλος
Εγγραφή:
18 Απρ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
5
Likes:
280
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Yatoputso, NBAZ, dinamitisc5 και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Αυγούστου, 2024
Καπετάνιο καλά τα γράφεις αλλά η ιδιοκτησία το βλέπει από την πλευρά κόστους, συντήρησης,φθορας δηλαδή παραπάνω λεφτά να φεύγουν από την τσέπη χωρίς να λαμβάνει κάτι για το συγκεκριμένο εξοδο.Συμβουλη μου είναι μια ισοθερμική σακούλα,τσάντα και τα λοιπά...Σταδέος γκαρσονης
07 Αυγούστου, 2024
Αν η ιδιοκτησία το βλέπει ΜΟΝΟ απ την πλευρά του κόστους, κάνει λάθος γιατί όπως η ανακαίνιση των δωματίων προσφέρει καλύτερη ποιότητα στην παρεχόμενη υπηρεσία, άρα θεωρεί πως αξίζει τον κόπο να κάνει το έξοδο, έτσι και ένα ψυγειάκι που κοστίζει 40-50 ευρώ, θα βελτίωνε επίσης την ποιότητα της υπηρεσίας που παρέχει.
Ούτε για τα αιρκοντίσιον λαμβάνει κάτι, αλλά τα παρέχει, σωστά; Βελτιώνουν το επίπεδο της εμπειρίας.
Το ίδιο πιστεύω είναι και το ψυγειάκι. Προσωπική μου άποψη. Άποψή μου επίσης είναι πως έπρεπε να παρέχονται μεγάλα μπουκάλια νερό και όχι μικρά, αλλά δεν το έγραψα γιατί είμαι σίγουρος πως κάποιοι θα πουν πως αν θες νερό, πάρε δικό σου.
Δεκτή η συμβολή σου για ισοθερμική τσάντα, αλλά κινούμαι με δίκυκλο και η ισοθερμική σακούλα στη βαλίτσα, δεν θα μπορούσε να δικαιολογηθεί στη σύζυγο.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2