Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.4 11 10
Ξενοδοχεία 25661
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Χώρος (γενικά)
 
8.0
Καθαριότητα
 
8.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού/service
 
8.0
Διακριτικότητα
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Πέρασμα απο τον Ιβίσκο καθώς ειναι σε τοποθεσία που βολεύει και το προτίμησα ξανά. Πήγα με μια μιλφάρα χωρισμένη που όποτε κατεβαίνει απο Σαλόνικα με θυμάται για να φάει τη καθιερωμένη πούτσα της. Ο Ιβίσκος σαν ξενοδοχείο ειναι πολύ κομπλέ. Ωραια αισθησιακή ατμόσφαιρα - τσοντα στη τηλεόραση και συναγωνιστές απο διπλανά δωμάτια να δινουν πόνο και να ακούγονται. Το προσωπικο και στη ρεσεψιόν διακριτικό καθολη τη διάρκεια. Αφου γλέντησα την σέξυ θεία την έχυσα δυο φορές στα βυζόμπαλα και κάτσαμε λίγο αγκαλίτσα να χαλαρώσουμε. Το προτείνω σε όσους ψάχνουν μια καή καβάτζα να κάνουν τη δουλει΄τσα τους.

Την επόμενη και ενώ η γκομενα είχε πάρει το δρόμο της επιστροφής είπα να περάσω και μια βόλτα απο το κωλοπαράδικο της Ιθάκης το Πιρουέτ. Σταθερές εκει η Άντζι (που μάλλον δεν πολυασχολείται απο οσο κατάλαβα πλέον με τα γαμήσια και τις βρωμοκαβάτζες) η Έλεν και η κατερινα η ψηλή γεωργιανή με το ωραίο σώμα.

Επέλεξα αμέσως την Κατερίνα η οποία ήρθε στο τραπεζάκι και μου έφερε μια βότκα. Πιο πριν ειχα περάσει και μια βολτα απο την PUB 65 αλλα καμια απο τις γριές εκει μέσα δεν με καβλωσε να της τονε δώσω τσιμπούκι. Επισης ειχαν έρθει και κάτι μαλάκες και φωναζαν και πιρφοριζαν με τις γκόμενες καθιστώντας το κλίμα ακατάλληλο για παιχνίδι στις γωνίες.

Οπότε πετάχτηκα και στην Πιρουέτα για την Κατερίνα γιατι είχα πολύ καιρό να την πάρω και να ξεκωλιαστούμε στη βρωμοκαβάτζα.

Η Κατερίνα ήρθε στο τραπέζι και φορουσε ενα κολλητό ανοιχτοχρωμο φόρεμα , μολις εκατσε άρχισα να την μπαλαμουτιάζω , αυτη μου χαΊδευε τον πουτσο εξω απο το πανταλόνι και με ρωτουσε το εργαλειο πως ειναι , καλα τγης λεω μωρο μου σηκώνεται σιγά σιγα... το δικο σου ;

Και της έβαλα τα δάχτυλα μου στο κιλοτάκι της εξω απο το μουνί της και άρχισα να την χαϊδευω. Σε 1 λεπτό είχαμε φυγει για την καβάτζα στο βρωμερό πατάρι εκει όπου έχω κανει όργια ουκ ολίγες φορές. Άναψε το κεράκι να ειμαστε ρομαντικά και εγω κατέβασα όλα - γενικά με καβλώνει να ξεβρακώνομαι στα κωλοπαράδικα.

Ετσι όπως την είχα δίπλα άρχισα να την γλείφω στα βυζιά της ενω αυτη μου χαιδευε ηδονικά τα αρχίδια και τον πούτσο. Πιπα δεν έπαιξε καθως μολις κάβλωσα την έστησα στα 4 στο βρωμέρο και σάπιο καναπεδάκι και μπήκα μέσα της. Βασικά δεν μποήκα καλά γιατι δεν μου στηνόταν καλά - ειναι και ψηλή η γκόμενα και το καναπεδάκι χαμηλό.

Γυρνα ανάσκελα της λέω θα στον χώσω σε αυτή τη στάση. Γυρισε ανάσκελα και έπεσα πάνω της , έπιασε τον πουτσο μου και τον εχωσε μεσα στην ΜΟΥΝΑΡΑ ΤΗΣ !

ΑΧ αχ αχ αχ

αρχισα να την γαμάω , εβγαζε και αυτή κάτι βογγητά που και πού. Το μουνί της ήταν σφιχτό αλλα με τις πουτσιές που έτρωγε αρχισε να μαλακώνει μ αρεσε ομως γιατι ειχε αγκαλίάσει το σκληρό χοντρό μου πέος καλά.

Βγηκα απο μέσα της και εκατσα διπλα της την κοιταζα να βάζει δάχτυλο και τον έπαιζα.... πάνω στο σάπιο καναπεδάκι ενω ο χωρος με το φως του κεριού ειχε γίνει ειδυλιακός , έξω στο δρομο κάτι χαμενα κορμιά έβριζαν φώναζαν και ακουγονταν μέχρι μέσα. Εγω απτόητος της τον έχωσα ξανά αφου ειχε γίνει πέτρα.

Αχ αχ αχ αχ

μωρο μου ναι.... αρχισαμε να φιλιόμαστε και με λίγη γλωσσα. Μυριζαν ωραια τα χνώτα της - ποτό με κάβλωσε.

ΜΜΜ αχ αχ αχ συνεχιζα εγω να την σφυροκοπαω την άτιμη μουνάρα. Στο τέλος δεν άντεξα και συνεχισα να γαμάω δυνατά μέχρι που έχυσα μέσα στην μουνάρα της με βογγητά και αναστεναγμούς. Μολις τελειωσα και εγειρα πάνω της με φίλησε.

Ηταν μια ρομαντική στιγμή και τρυφέρη στο underground σκηνικό , έκατσα λίγο να χαλαρώσω ως συνήθως ενω αυτη μου αφαίρεσε την καπότα απο τη πουτσα. Πέρασα ωραία μαζί της. Η τιμή τίμια - απο τις πιο τίμιες αν όχι η ΠΙΟ ΤΙΜΙΑ στον χώρο των κωλόπαρων.

Κατεβηκαμε μετά κάτω αφου μαζεψα τα παντελόνια μου και τα σωβρακα μου. Και συνεχισαμε το ποτάκι μας καθως και λιγη ευχάριστη ομιλία.
Στο γυρισμό σταμάτησα και αγόρασα μια μπουγάτσα με σοκολάτα και πηγα σπίτι και την καατβρόχθισα. Μετά άρχισα να ρεύομαι και να κλάνω μέχρι που με πήρε ο ύπνος ευτυχισμένος να ξανασκέφτομαι πως εχωνα την ψωλή μου στο σφιχτό μουνί της κατερίνας πάνω στο σάπιο καναπεδάκι και φορώντας μονο τις κάλτσες μου.

Τα σέβη μου κύριοι - το ειχα ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΑΓΚΗ το σκηνικο αυτο στο κωλοπαράδικο. Θα τα ξαναπούμε σε κάποια μελλοντική ανταπόκριση απο κάποια καβάτζα σρο μέλλον.

ΚαπέλοΚαπέλο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία Επίσκεψης
Ιουνίου 15, 2024
Πρόσβαση
Εύκολη
Parking
Άνετο και διακριτικό
Porn Gangster
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
8 Μαϊ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
136
Likes:
20.804
Πόντοι:
20.786
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 3 Elganador, SKEF, tsontopoulos και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού