Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 55 10
Ξενοδοχεία 72348
Γενική βαθμολογία
 
7.4
Χώρος (γενικά)
 
8.0
Καθαριότητα
 
8.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού/service
 
7.0
Διακριτικότητα
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο δεν ανήκει πια στην αλυσίδα 3ΧΧΧ και δεν λέγεται πια Aachen αλλά Midas Hotel. Πριν το επισκεφτώ μπήκα στην ιστοσελίδα και διάβασα το ιστορικό.

Πραγματοποίησα επίσκεψη πριν λίγες μέρες (είχα πάει τελευταία φορά περίπου πριν ένα χρόνο) και έμεινα έκπληκτος ως προς τις αλλαγές. Στην αρχή νόμιζα ότι ήμουν σε λάθος ξενοδοχείο.

Συγκεκριμένα ο χώρος της reception είναι επιβλητικός και παραπέμπει σε μεγάλες αλυσίδες τουριστικών ξενοδοχείων. Η διακόσμηση είναι μοναδική και σίγουρα κάποιος εξειδικευμένος επαγγελματίας του είδους έχει αναλάβει το συγκεκριμένο κομμάτι.

Η reception είναι ευγενική και διακριτική, γεγονός που σε απενεχοποιεί και σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα από την πρώτη στιγμή.

Ριζική όμως ανακαίνιση έχει υποστεί και το bar. Στο χώρο που παλιά δέσποζαν σπαθιά και ντεκόρ παλιομοδίτικου τύπου, παρατήρησα έναν έξοχο minimal χώρο όπου μπορεί κανείς άνετα να απολαύσει ένα ρόφημα ή ένα ποτό χωρίς να αισθάνεται και πάλι ότι βρίσκεται σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής.

Όσον αφορά το νερό, άφθονα μπουκαλάκια (δωρεάν) μπορεί να πάρει κανείς με εισήγηση μάλιστα από τη reception.

Στην επίσκεψη μου λοιπόν πήρα απλό δωμάτιο. Η τιμή είναι όντως 35 € αλλά αυτό ισχύει από το απόγευμα και μετά. Πριν το απόγευμα η τιμή είναι 30 € για το απλό δωμάτιο.

Αξίζει να ανάφέρω (το εντόπισα από την ιστοσελίδα του Midas Hotel) ότι υπάρχει μοναδική ποικιλία σε δωμάτια, γεγονός που σε κάνει να θέλεις να το ξαναεπισκεφτείς. Μου έκανε εντύπωση που η reception όταν με ρώτησε αν έχω κάποια επιλογή σε χρώμα.

Τελικά μου έδωσαν το δωμάτιο 216 με την ονομασία ΧΡΥΣΟ. Πρόκειται για ένα αριστοκρατικό δωμάτιο, ευρύχωρο και με σπάνιο design (όλες οι ταπετσαρίες στους τοίχους είναι σε επιλογή χρυσού) που πραγματικά για 3 ώρες ημιδιαμονής θα έλεγα ότι ξεπερνάει κατά πολύ τις μέσες απαιτήσεις.

Στοιχείο οργάνωσης επίσης μαρτυρά και το γεγονός ότι υπάρχουν 4 κανάλια ερωτικού περιεχομένου.

Αξίζει να αναφερθώ ότι όλος ο ιματισμός, δηλαδή σεντόνια και πετσέτες έχουν πάνω με μεταξοτυπία το λογότυπο του ξενοδοχείου, γεγονός που φανερώνει ότι υπάρχει φιλοσοφία για μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια.

Ο χώρος του δωματίου ήταν πολύ καθαρός και αρωματισμένος ενώ το μπάνιο ήταν πιο απλό από το δωμάτιο.

Τέλος, όσον αφορά το room-service κυμάνθηκε και αυτό σε ανάλογα υψηλά επίπεδα. Υπάρχει λεπτομερής κατάλογος στο δωμάτιο με μεγάλη ποικιλία (πέρα από ποτά και ροφήματα) σε snacks. Πήρα την ποικιλία midas, ένα εντυπωσιακό και εύγευστο πιάτο με μεγάλη ποικιλία τυριών και αλλαντικών όπου χορταίνουν και οι καλοφαγάδες.

Έμεινα λοιπόν πολύ ευχαριστημένος σε ότι συνάντησα, είναι δεδομένο ότι θα το ξαναεπισκεφτώ σίγουρα (σουίτα αυτή τη φορά) σύντομα και θα αξιολογήσω και πάλι τα νέα δεδομένα.
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
21 Σεπ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
7
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού