Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 41 10
Ξενοδοχεία 52857
Γενική βαθμολογία

6.6
Χώρος (γενικά)

5.0
Καθαριότητα

7.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού/service

9.0
Διακριτικότητα

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Ξενοδοχεία ημιδιαμονής δεν χρησιμοποιώ σχεδόν ποτέ αλλά χτες ήρθαν έτσι τα πράγματα που κατέληξα εκεί (με παλιά ιστορία και όχι κορίτσι του χώρου). Πρώτη εντύπωση θετική με εύκολη πρόσβαση από την εθνικη, ευρύχωρο πάρκινγκ και ευγενικό σταφ στην ρεσεψιόν. Ρωτώ για δωμάτια και μου προτείνουν το executive στα 35 ευρώ για 3 ώρες. Μια χαρά λοιπόν. Ανεβαίνω στο δεύτερο όροφο και μόλις μπαίνω αρχίζουν τα δυσάρεστα. Η πόρτα δεν κλείδωνε. Το δωμάτιο είναι μικρό ενώ είχε δύο καρέκλες σαν ψηλά σκαμπό από κωλόμπαρα 30 χρόνια πριν. Το μπάνιο μύριζε μούχλα, δεν είχε αφρόλουτρα ατομικά για να πλυθείς, δεν υπήρχε κουρτίνα με αποτέλεσμα τα νερά να πετάγονται παντού ενώ και το τηλέφωνο του μπάνιου πέταγε νερά από τη βάση. Δεν ξέρω αν έτυχα στην περίπτωση, και εάν άλλα δωμάτια της ίδιας κατηγορίας είναι καλύτερα, αλλά δεν μου άρεσε καθόλου και γι’αυτό δεν θα δοκιμάσω εκεί ξανά.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία Επίσκεψης
Μαΐου 08, 2023
Πρόσβαση
Εύκολη
Parking
Άνετο και διακριτικό
Σπουδαίος
17
Πόντοι:
2.836
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 Johnny Red2, Elganador, Annapurna και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Μαΐου, 2023
Φίλε μου πρωτον θα μπορουσες αφου είδες τη κατάσταση στο δωμάτιο να φυγεις να τους πεις δεν θα κάτσω και να σου επιστρέψουν τα λεφτά (το έχω κάνει) και δευτερον πριν μπεις στο δωμάτιο θα μπορουσες να πεις να ρίξεις μια ματιά στο δωμάτιο πριν μπεις.και αν δεν σου αρέσει φευγεις.δεν είναι ντροπή τα λεφτά σου δινεις.
V
Vagra7
10 Μαΐου, 2023
ετσι μπραβο, να γραφεται τις μαλακιες τους μπας και στρωσουν.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2